Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de uy*şturucu ve s*lahları bidonla gömmüşler

Mersin'de uy*şturucu ve s*lahları bidonla gömmüşler

Mersin'de polis ekiplerinin bir konteynere düzenlediği şok baskında, zulalanmış uy*şturucu maddeler ve silahlar ele geçirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de uy*şturucu ve s*lahları bidonla gömmüşler
KAYNAK: İHA

Mersin'de polis ekiplerinin ev görünümlü bir konteynere düzenlediği baskında, zulalanmış uy*şturucu maddeler, uzun namlulu silah ve bahçeye bidonlarla gömülmüş kalaşnikof ile esrar ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin Hareketleri Takip Edildi

Olay, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, R.B. isimli şahsa ait bahçe içerisindeki bir konteynerde şüpheli hareketlerde bulunan kişileri takibe aldı. Polis, şüphelilerin konteyneri sık sık kullandığını tespit edince harekete geçti ve operasyon düzenledi.

Baskında Ele Geçirilenler

Operasyon sırasında şüpheliler D.D. ve İ.T. gözaltına alındı. Konteynerde yapılan detaylı aramada ise iki koli ve bir çuval içerisinde toplam 8 bin 540 adet sentetik hap, bir adet yabancı menşeli uzun namlulu otomatik silah, bu silaha ait bir adet şarjör bulundu. Ayrıca, konteynerin bahçesinde bidonlara gömülü halde 9 adet preslenmiş poşet içerisinde toplam 4 kilo 760 gram esrar ele geçirildi. Bunun yanı sıra bir adet hassas terazi, bir adet kalaşnikof AK-47 marka uzun namlulu tam otomatik silah, bu silaha ait bir adet şarjör ve mermiler de bulundu.

Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadeleri alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Haklarında hazırlanan dosya ile adli makamlara çıkarılan şüphelilerin yargı süreci devam ediyor.

Anamur'da uy*şturucu Operasyonu: Bir Şüpheli Tutuklandı

Aynı gün içerisinde Mersin’in Anamur ilçesinde de uy*şturucu madde ticareti yapan bir kişiye yönelik operasyon gerçekleştirildi. Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalarda, 26 yaşındaki şüpheli A.E.'nin uy*şturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşan polis ekipleri, şüphelinin uy*şturucu maddeleri sakladığı yeri tespit etti.

Baskında uy*şturucu Maddeler Ele Geçirildi

Polis tarafından düzenlenen baskında, şüpheli A.E. yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda sentetik kann*binoid ve met*mfetamin ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan şüpheli, Anamur Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin Emniyetinden Kararlı Mücadele

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uy*şturucu ile mücadele kapsamında il genelinde yürüttükleri kararlı operasyonlarla dikkat çekiyor. Yapılan operasyonlarda, uy*şturucu madde ticareti yapan ve bu maddeleri gizleyen şahısların yakalanması, toplumun güvenliği açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Tüp Bayiine Silahlı Saldırı: Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı

Manavgat’ta Tüp Bayiine Silahlı Saldırı: Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı