Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla'da dev yangın bulutları gökyüzünü kapladı! Vatandaşlardan damacanalarla müdahale

Muğla'da dev yangın bulutları gökyüzünü kapladı! Vatandaşlardan damacanalarla müdahale

Muğla'nın Ula ilçesinde çıkan orman yangını, rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı ve gökyüzünü kaplayan dev yangın bulutları oluşturdu. Vatandaşlar su damacanaları ile ekiplere destek oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da dev yangın bulutları gökyüzünü kapladı! Vatandaşlardan damacanalarla müdahale
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Ula ilçesinde saat 13.25 civarında meydana gelen orman yangını, rüzgarın etkisiyle hızla geniş bir alana yayıldı. Aynı zamanda Yatağan ilçesinde de eş zamanlı olarak bir orman yangını çıktı.

A W269846 03 Result

Yangınları fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Ekipler, karadan müdahaleye başlarken, havadan destek için yangın söndürme helikopter ve uçakları da görevlendirildi.

A W269806 01 Result

Dev Yangın Bulutları Gökyüzünü Kapladı

Ula ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi sırtlarındaki ormanlık alanda çıkan yangında alevlerin kısa sürede büyümesiyle birlikte gökyüzünü dev yangın bulutları kapladı.

A W269836 05 Result

Bu devasa duman bulutları, bölgenin farklı noktalarından rahatlıkla görülebilir hale geldi. Yangın bulutları, çevre yerleşim alanlarında paniğe yol açtı ve yangının ciddiyetini gözler önüne serdi. Ekipler, yangının kontrol altına alınabilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor. Rüzgarın etkisiyle yangının daha da genişlemesini engellemeye yönelik önlemler alınıyor.

A W269846 01 Result

Vatandaşlar Su Damacanaları ile Destek Veriyor

Büyüyen yangına bölge sakinleri, ekiplere yardımcı olabilmek adına evlerinde bulunan su damacanaları, kazma ve küreklerle yangın söndürme çabalarına katıldı. 

A W269846 03 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göztepe'den Olaylı Maçla İlgili Açıklama Geldi

Göztepe'den Olaylı Maçla İlgili Açıklama Geldi