Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de çöplükte bulunan c*sedin sırrı çözüldü

Mersin'de çöplükte bulunan c*sedin sırrı çözüldü

Mersin’in Bozyazı ilçesinde çöplükte plastik bidon içinde çıplak halde bulunan erkek c*sedinin, emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz’e ait olduğu ve oğlu tarafından öldürüldüğü belirlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de çöplükte bulunan c*sedin sırrı çözüldü
KAYNAK: İHA

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, çöplükte plastik bidon içerisinde çıplak halde bulunan erkek cesedinin kimliği belirlendi ve cinayet olayı aydınlatıldı. Olay, Bozyazı'nın Ustalar Mahallesi'ndeki çöp dökme alanında gerçekleşti. Belediye işçileri tarafından bulunan cesedin, emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz’e ait olduğu ortaya çıktı.

Olayın Detayları

Dün akşam saatlerinde, Bozyazı'daki çöp dökme alanında çalışan belediye personeli, plastik fıçı içerisinde çıplak vaziyette bir erkek cesedi buldu. İhbar üzerine bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cesedin kimliği belirsizdi ve yapılan ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Mersin polisi, cesedin kimliğini belirlemek için yoğun bir çalışma başlattı ve ölen kişinin, Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz olduğunu saptadı.

Cinayet Ortaya Çıktı: Oğul Şüpheli

Ölen kişinin kimliği belirlendikten sonra, polis ekipleri Selahattin Doludeniz'in oğlu O. Doludeniz ile bağlantıya geçti. Yapılan soruşturma ve ifadeler sonucunda, O. Doludeniz’in çelişkili ifadeleri nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi. İlk ifadesinde, babası ile aralarının bozuk olduğunu, bu nedenle kısa süreliğine evden ayrıldığını, döndüğünde babasını evde ölmüş olarak bulduğunu ve cesedi bir bidona koyarak ticari taksi ile çöplüğe götürdüğünü belirtti.

Otopsi ve İnceleme Süreci

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede, delici veya kesici alet izlerine rastlanmazken, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’nda detaylı bir inceleme yapılacağı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Iğdır FK 1-2 Esenler Erokspor

Iğdır FK 1-2 Esenler Erokspor