Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Meltem’e talep olmadı

Meltem’e talep olmadı

Muratpaşa Belediyesi’nin 22 Temmuz Cuma günü saat 14.00’te Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştireceği eski Meltem Çarşısı kiralama ihalesi teklif veren çıkmadığı için iptal edildi. Belediye Encümeni huzurunda yapılması beklenen ihaleye kimse katılmazken ihale komisyonu da gelmeyince toplantı salonu boş kaldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meltem’e talep olmadı

Muratpaşa İlçesi Meltem Mahallesi Meltem Bulvarı, 5015 ada 6 parselde bulunan Meltem Çarşısı’ndaki 12 dükkan, yıllar önce 1 milyon bedelle ihale edilmiş, ardından ihale iptal edilip daha düşük bedelle aynı kişiye ihale edilmişti. Yıllardır ihalesi, kaçakları, kütüphane ve okula komşu alkollü restoranı ile gündem olan kiralamaya bu kez ilgi de olmadı.

İHALEYE KİMSE GELMEDİ

Meltem Çarşısı kiralama ihalesi, kiraya verilecek olan 12 dükkana teklif veren çıkmadığı için iptal oldu. İdarenin tekrar durumu değerlendirip ihalenin yeniden yapılıp yapılmayacağına karar vereceği öğrenildi. Açık teklif usulü ile yapılacak ihalede, çarşı için yıllık kira bedeli olarak muhammen bedel 1 milyon 750 bin Lira olarak belirlenmiş ancak ihalede çarşının tamamı için teklif veren kimse çıkmadı.

 

FADİME YİĞİT

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Şartlar 1919’dan daha ağır”

“Şartlar 1919’dan daha ağır”