Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Kuraklıkla mücadele edilen Köyceğiz’de Yağmur Duası yapıldı

Kuraklıkla mücadele edilen Köyceğiz’de Yağmur Duası yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde halkın katılımıyla yağmur duası düzenlendi. İmece usulü yapılan aşureler de mahalle halkına ve öğrencilere ikram edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuraklıkla mücadele edilen Köyceğiz’de Yağmur Duası yapıldı
KAYNAK: İHA

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yangı Mahallesi’nde, halkın katkılarıyla aşure hayrı ve yağmur duası düzenlendi. İmece usulü yapılan aşureler, mahalle halkı, cami cemaati ve öğrencilere ikram edildi.

Yangı Mahallesi’nde iki hayırsever vatandaşın öncülüğünde ve mahalle halkının katkılarıyla düzenlenen etkinlik, İmam-Hatip Selman Gündoğdu ve emekli din görevlilerinin Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programa ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yağmur Duası yapıldı

İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, aşurenin paylaşma ve dayanışmanın bir simgesi olduğunu belirterek, “Aşure, bolluk ve bereketin simgesidir. Milletimiz asırlardır bu güzelliği yaşatmaktadır. Bugün de Yangı Mahallemizde bu güzel geleneği sürdürüyoruz. Kuraklık yaşadığımız bu günlerde yağmura muhtacız. Rabbim, dualarımızı kabul eylesin ve afetsiz yağmurlar nasip etsin” dedi. Program, İlçe Müftüsü Karagöz’ün yaptığı yağmur duasının ardından sona erdi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Edirne'de Tartışma Kanlı Bitti: 21 Yerinden Bıçaklanan Adam Öl*ü

Edirne'de Tartışma Kanlı Bitti: 21 Yerinden Bıçaklanan Adam Öl*ü