Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Kemal Karakuzey kimdir?

Kemal Karakuzey kimdir?

2024 Yerel Seçimleri için Konyaaltı Belediye Başkanı aday adayı olan Kemal Karakuzey hakkındaki bilgileri haberimizde topladık.  

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemal Karakuzey kimdir?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kemal Karakuzey, 2024 Yerel Seçimleri için Konyaaltı Belediye Başkanı aday adayı oldu. Karakuzey ile ilgili bilinmeyenleri sizin için haberimizde derledik.

Kemal Karakuzey nereli?

Antalya'da yaşayan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi.

Kemal Karakuzey eğitim durumu nedir?

Antalya Lisesi mezunu olan Kemal Karakuzey, 1979 yılında Kara Harp Okulu'ndan Topçu Teğmen olarak mezun oldu. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1980 yılında Topçu ve Füze okulu eğitimini tamamladı. İlk görev yerim olan İstanbul'da üniversite sınavlarına girerek İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni kazandım. Ancak Kıbrıs görevi nedeniyle bu eğitimi erteledi.

Kemal Karakuzey

Kemal Karakuzey mesleği nedir?

Kemal Karakuzey tarihçi, yazar, emekli albay, elektrik ve elektronik mühendisidir. Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki görevlerini tamamladıktan sonra 2010 yılında emekliye ayrıldı. Ankara'da Siyaset, Strateji ve Milli Güvenlik öğretmenliği yaptı.

Kemal Karakuzey siyasi kariyeri nedir?

10 yıldan beri Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı teşkilatı üyesi olan Kemal Karakuzey, 2018 ve 2023 seçimlerinde Antalya CHP'den 27. ve 28'inci Dönem Milletvekili aday adayı oldu. Belediyecilik projeleri ve Konyaaltı ilçesinde yaşanan belediyecilik sorunları hakkında bir çalışma yaparak ilgili yerlere teslim etti.

Kemal Karakuzey Kimdir (2)

Kemal Karakuzey'in sosyal faaliyetleri nelerdir?

Kemal Karakuzey, 7 yıldan beri dernek, okullar ile kurum ve kuruluşlardan gelen istek doğrultusunda 20'ye yakın konuda konferanslar verdi ve Radyo-TV programlarına katıldı. Ayrıca yerel gazete ve dergilerde halen makaleler yazan Karakuzey, EMO - Elektrik Mühendisleri Odası, ANSOYAD - Antalya Şairler, yazarlar, Ozanlar, Ressamlar Derneği, KASAİD- Kadının Sosyal Yaşamını Araştırma ve Geliştirme Derneği ve TODOSK - Toroslar Doğa Sporları Kulübü, Antalya Kent Konseyi Eğitim ve Kültür-Sanat Çalışma Grubu üyelikleri bulunuyor.

Kemal Karakuzey

Kemal Karakuzey'in kaç çocuğu var?

İki çocuk babası olan Karakuzey iyi derecede Almanca, orta derecede İngilizce ve başlangıç seviyesinde Rusça biliyor.

Kemal Karakuzey hangi partiden aday?

Kemal Karakuzey, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan aday adayı oldu.

2024 Yerel Seçimleri için Konyaaltı Belediye Başkanı aday adaylarının yer aldığı Konyaaltı Belediye Başkanı kim olsun? anketimize aşağıdan katılabilirsiniz.

[poll id="27"][/poll]

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adalet Bakanı Yeni Yüzyılın Kara Kalem Sergisi'ne katılarak Gazze için açıklama yaptı

Adalet Bakanı Yeni Yüzyılın Kara Kalem Sergisi'ne katılarak Gazze için açıklama yaptı