Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Sara Yenigün Türkiye şampiyonu oldu

Sara Yenigün Türkiye şampiyonu oldu

Seyhan Belediyespor sporcusu Sara Yenigün, Konya'da elde ettiği başarıyla Belediye Başkanı Oya Tekin'i ziyaret etti. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sara Yenigün Türkiye şampiyonu oldu
KAYNAK: İHA

13-15 Eylül tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda başarı gösteren Seyhan Belediyespor Kulübü sporcusu Sara Yenigün, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i makamında ziyaret etti. Ziyaretinde, Başkan Tekin'e spora ve sporculara verdiği destek için minnettarlığını iletti.

Başkan Tekin: “Sara ile Gurur Duyuyoruz”

Ziyarette konuşan Başkan Oya Tekin, "Seyhan’ımızdan Türk sporuna başarılı gençler kazandırmak için imkanlarımız ölçüsünde desteğimizi esirgemeyeceğiz" dedi. Seyhan Belediyesi'nin spor faaliyetlerine büyük önem verdiğini vurgulayan Tekin, gençlerin toplumsal gelişiminde sporun önemine dikkat çekti.

Gençlerin Desteklenmesi Gerekiyor

Tekin, "Ülkemizde, gençlerimizin eğitim alamadığı ve hayallerini gerçekleştiremediği bir durumla karşı karşıyayız. Hem eğitim hem de spor alanında gençlerimize destek vermeliyiz. Sara'nın başarısıyla gurur duyuyor, Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya ile döneceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Sara Yenigün'den Avrupa Hedefi

Sara Yenigün, Başkan Tekin’e spora başlaması ve elde ettiği başarılar hakkında bilgi vererek, "Polonya’da yapılacak Avrupa şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edip altın madalya kazanmak istiyorum. Bu madalyayı da Belediye Başkanımıza armağan edeceğim" dedi.

Atletizm Takımına Destek

Ziyaretin ardından Başkan Tekin, Seyhan Belediyespor Kulübü kadın atletizm takımı antrenör ve sporcuları ile bir araya geldi. Atletizm branşının önemine değinen Tekin, yeni sezonda takıma başarılar diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
16 ilin valisi değişmişti: Abdullah Erin Isparta Valiliği'ne atandı

16 ilin valisi değişmişti: Abdullah Erin Isparta Valiliği'ne atandı