Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da 160 kiloluk adam 1 buçuk metrelik döneri yedi!

Hatay'da 160 kiloluk adam 1 buçuk metrelik döneri yedi!

Hatay’da 1,5 metrelik döner yeme yarışmasını kazanan 160 kilogramlık Sergen Cingöz, 5 bin TL’lik para ödülünün sahibi oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan sosyal medya fenomeni Abdullah Gencer, deprem sonrası moral kaynağı olarak başlattığı etkinliklerle dikkat çekiyor. Gencer, Hatay’ın ünlü dönerini tanıtmak amacıyla 1,5 metrelik döner yeme yarışması düzenledi. Yarışmaya Yusuf Emre Fidan ve 160 kilogram ağırlığındaki Sergen Cingöz katıldı. Gencer'in sosyal medya hesabında duyurduğu bu yarışma kısa sürede büyük ilgi gördü.

1,5 Metre Döneri Yiyen Sergen Cingöz, 5 Bin TL Ödül Aldı

Yarışma sırasında döneri yemekte zorlanan ancak mücadeleyi bırakmayan Sergen Cingöz, 1,5 metrelik döneri bitirerek ödülü kazandı. Döneri yerken zaman zaman midesinin bulandığını söyleyen Cingöz, 5 bin TL'lik ödül ile hem yarışmada başarısız olan Yusuf Emre Fidan’ın döner parasını ödeyeceğini hem de tatlı yemeye gideceğini belirtti. Cingöz, kazandığı bu para ödülü ile Fidan'ın 600 TL’lik döner ücretini de karşıladı.

Yarışmanın Detayları: “Yiyen 5 Bin TL, Yiyemeyen 600 TL Ödeyecek”

Yarışmayı düzenleyen fenomen Abdullah Gencer, yarışmanın kurallarını şu sözlerle açıkladı: “1,5 metre döneri yiyene 5 bin TL ödül, yiyemeyene ise 600 TL dönerin ücreti ödetilecek. Başvurular sosyal medya hesabımdan yapıldı ve katılmak isteyenler arasından iki kişiyi seçtim. Sergen daha önce yarışmayı kaybetmişti ancak bu kez kazandı.” Gencer, yarışmaların devam edeceğini de duyurdu.

Kazanan Cingöz: "Kaybeden Kardeşimin Parasını Ben Ödeyeceğim"

Yarışmayı kazanan Sergen Cingöz, döneri yerken zorlandığını, ancak sonunda başardığını söyledi. “Midem iyi durumda, ama döneri yerken gerçekten zorlandım. Yine de kazandım ve kazandığım 5 bin TL ödülle kaybeden kardeşimin döner parasını ödeyeceğim. Kalan parayla ise tatlı yiyeceğim” dedi. İlk yarışmada başarısız olan Cingöz, bu defa sonuca ulaştığını vurguladı.

Yarışmayı Kaybeden Fidan: "1 Metre Yedim, 600 TL’yi Ödeyeceğim"

Yarışmada 1 metre döner yedikten sonra devam edemeyen Yusuf Emre Fidan, “Yarışmaya kendime güvenerek başladım, ancak sonunda zorlandım. Yaklaşık 1 metre döner yiyebildim ve yarışmayı kaybettim. Şimdi 600 TL’lik döner ücretini ödeyeceğim” diyerek yarışmanın zorluğuna dikkat çekti.

Döner Yeme Yarışması İlginç Anlara Sahne Oldu

Hatay’ın meşhur dönerini tanıtmak amacıyla düzenlenen bu yarışma, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Katılımcılar zor anlar yaşarken, ilginç ve eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Abdullah Gencer’in başlattığı bu etkinlik, Hatay’ın gastronomi kültürünü tanıtmaya yönelik bir girişim olarak da dikkat çekti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Melek Mosso Hamile Mi? Mosso Hamilelik İddialarına Açıklık Getirdi

Melek Mosso Hamile Mi? Mosso Hamilelik İddialarına Açıklık Getirdi