Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de operasyon: 20 şüpheli yakalandı 12'si tutuklandı

Mersin'de operasyon: 20 şüpheli yakalandı 12'si tutuklandı

Mersin'de jandarma ekipleri, yurt dışından yük gemileriyle kente sokulan kokainlerle ilgili başarılı bir operasyon düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mersin'de operasyon: 20 şüpheli yakalandı 12'si tutuklandı
KAYNAK: İHA

Mersin İl Jandarma Komutanlığı, Ekvador ve Kolombiya'dan yük gemileri aracılığıyla kente getirilen kok*inlerle ilgili geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Yapılan incelemelerde, kok*ini Mersin Limanı’na getirerek yurt içine sokan şüphelilerin izine ulaşıldı.

Yakalanan Şüpheliler

Yapılan çalışmalarda, kokain ticareti yapan ve elde ettikleri geliri döviz bürosu aracılığıyla yurt dışına transfer eden 23 şüpheli tespit edildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, uluslararası suç örgütünün çökertilmesi amacıyla düzenlenen operasyonda Mersin ve İstanbul’da toplam 5 ayrı baskın gerçekleştirildi. Bu operasyonlarda 20 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Tutuklamalar ve Yargılama Süreci

Jandarmada yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 12’si tutuklanırken, 1 kişiye ev hapsi verildi. Diğer 7 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonda yurt dışında bulunan 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların da devam ettiği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da restoran yangını: İtfaiye ekipleri olay yerinde

Hatay'da restoran yangını: İtfaiye ekipleri olay yerinde