Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay Samandağ'da oluşan devasa hortumlar panik yarattı!

Hatay Samandağ'da oluşan devasa hortumlar panik yarattı!

Hatay'ın Samandağ ilçesi açıklarında Akdeniz üzerinde arka arkaya çıkan hortumlar, vatandaşları korkuttu. Akdeniz'deki hortum kameraya yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Samandağ ilçesi sabah saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girdi. Akdeniz açıklarında meydana gelen devasa hortumlar, bölgede büyük bir tedirginliğe neden oldu.

Devasa Hortumlar Anbean Kaydedildi

Sabah saatlerinde başlayan yağmurla birlikte, Akdeniz üzerinde arka arkaya beliren hortumlar, kıyıya yakın bölgelerde yaşayan vatandaşları korkuttu. Hortumun şiddeti ve devasa boyutları kameralarla anbean kaydedildi. Neyse ki hortumlar, karaya ulaşmadan güçlerini yitirerek deniz üzerinde dağıldı.

Vatandaşlar Tedirgin Oldu

Hortumların çıkışı sırasında Samandağ halkı büyük bir endişe yaşadı. Cep telefonlarıyla kaydedilen görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve kısa sürede ilgi topladı. Vatandaşların korkulu anlarına sahne olan hortumlar, karaya ulaşamadan etkisini yitirmesiyle derin bir nefes almalarına sebep oldu.

Hatay'da Yağışlar Etkili Oluyor

Hatay genelinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağışlı hava, bölgede zaman zaman hortum oluşumlarına neden olabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da 160 kiloluk adam 1 buçuk metrelik döneri yedi!

Hatay'da 160 kiloluk adam 1 buçuk metrelik döneri yedi!