Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Karaloğlu’na Yörük Keyfiyesi

Karaloğlu’na Yörük Keyfiyesi

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Ege ve Üyeleri Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ege, Vali Karaloğlu’na Yörük Kefiyesi hediye etti..

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karaloğlu’na Yörük Keyfiyesi

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği)’nden Vali Münir Karaloğlu’na ziyaret. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karaloğlu, Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, başarı  diledi.

YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Ege, “Yeni yönetimimiz olarak sayın Antalya Valimiz Münir Karaloğlu’nu ziyaret ettik. Derneğimizin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve bundan sonra yapacağımız projelerimiz hakkında bilgilendirdik. Özellikle önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığımız Antalya Ekonomi Zirvesi hakkında geldiğimiz son durumu kendisine aktardık ve bundan sonra şehrimiz adına yapacağımız projeler konusunda bilgiler verdik.  Sayın valimiz yapacağımız projelerde yanımızda olacağını söyledi. Bu da  bizi çok mutlu etti” dedi. Başkan Aykut Ege, Görüşme sonrası Yörüklerin simgesi Keyfiyeyi Antalya Valisi Karaloğlu’na hediye etti.(Haber Merkezi)

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halk otobüsünde can pazarı

Halk otobüsünde can pazarı