Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta'da salon krizi! ADD'den sert çıkış: Çadır kurarız yine yaparız

Isparta'da salon krizi! ADD'den sert çıkış: Çadır kurarız yine yaparız

Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 94. yıl dönümünü kutlamak isteyen Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi, 6 Mart için salon kiralamak istedi ama belediyeden ret cevabıyla karşılaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta'da salon krizi! ADD'den sert çıkış: Çadır kurarız yine yaparız

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 94. yıl dönümünü kutlamak için 6 Mart 2024’te düzenleyeceği etkinlikler için Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Gül Salonu’nu kiralamak istedi ama belediyeden ret cevabı geldi.

Edinilen bilgiye göre ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt’un da katılacağı kutlamalar için Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Gül Salonu’nu kiralamak için Isparta Belediyesi yetkililerine ulaşmaya çalışan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesi yöneticileri, uzun süre yetkililere ulaşamadı. Uzun çabalar sonrası yetkililere ulaşan ADD Isparta Şubesi’nin kiralama talebi, yetkililer tarafından reddedildi. Alınan bilgiye göre gerekçe 'Biz zaten kutluyoruz, Atatürk’ün gelişini' oldu.

'Biz Atatürk Çocuğuyuz'

ADD Şube Başkanı Mehmet Sahil Derici, gazetemize yaptığı açıklamada, Ak Parti’li Şükrü Başdeğirmen Başkanlığı’ndaki Isparta Belediyesi’nin 6 Mart programının ne olduğunu bilmedikleri ama valilik programı dışında bir program yapılacağını düşünmediğini, ifade etti.

'ADD Genel Başkanımız Sayın Hüsnü Bozkurt’un da katılacağı programımızı iptal etmemek için direniyoruz' diyen Başkan Mehmet Sahil Derici, çok sayıda destek telefonu aldıklarını kaydetti ve şunları söyledi: 'Biz Atatürk çocuğuyuz. Çadır kurarız yine yaparız.'

Atatürk'ün Isparta'ya Geliş Yıl Dönümü

Milli Mücadele’ye Mustafa Kemal Paşa’nın safında giren Isparta için 6 Mart 1930 günü, önemli günlerden biridir ve her yıl 6 Mart günü Atatürk’ün Isparta’ya gelişini anmak üzere kutlamalar yapılır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Çarşısında Silahlı Saldırı: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul Çarşısında Silahlı Saldırı: 4 Kişi Hayatını Kaybetti