Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta Valisi Abdullah Erin Atatürk karşıtı Said Nursi'yi anmış

Isparta Valisi Abdullah Erin Atatürk karşıtı Said Nursi'yi anmış

Isparta Valisi Abdullah Erin'in Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk'e 'Deccal' diyen Bediüzzaman Said Nursi'nin ölüm yıl dönümündeki fotoğrafları gündeme düştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Isparta Valisi Abdullah Erin Atatürk karşıtı Said Nursi'yi anmış
KAYNAK: Kamer Durdu / ÖZEL

Bugün yayımlanan Resmi Gazete’de yer alan Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Isparta Valiliği’ne atanan Abdullah Erin ile ortaya çıkan fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Deccal’ diyen, Atatürk ve Cumhuriyet karşıtlığıyla tanınan Bediüzzaman Said Nursi'nin ölüm yıl dönümünde Vali Erin’in fotoğrafları çıktı. 

ŞANLIURFA'DA O ANMA TÖRENİNE KATILDI 

Abdullah Erin’in 10 Haziran 2018’de Bediüzzaman Said Nursi’nin Şanlıurfa Dergah Camii’nde düzenlenen geleneksel mevlit programına katıldığı Şanlıurfa basına yansıdı. Dönemin Şanlıurfa Valisi olan Erin’in on binlerce kişinin katıldığı programa ilin mülki idare amiri olarak katılması kimilerine göre normal olarak yorumlanırken Said Nursi’nin kamuoyunda Atatürk ve Cumhuriyet karşıtlığı ile tanınması tepkilere de yol açtı. 

X hesabından da o programı paylaştı. 


Vali Erin’in yine aynı gün X hesabından attığı mesaj da dikkatlerden kaçmadı: “Vefatının 58. yıldönümünde Bediüzzaman Said Nursi'nin ruhuna, Hz. İbrahim (a.s) makamında okutulan Mevlid-i Şerif programından. Üstadı rahmet ve minnetle anıyorum.”

10 Haziran 2018, Şanlıurfa
Şanlıurfa Dergah Camii
Şanlıurfa Dergah Camii

PAKİSTANLI BEYTÜS SELAM DERNEĞİ'Nİ DE AĞIRLAMIŞ 

Abdullah Erin'in yine 2018 yılında valilik makamında Şanlıurfa'da faaliyet göstermek isteyen Pakistanlılarla fotoğrafları da dikkat çekti. 13 Aralık 2018'te X hesabından paylaşım yapan Erin, “İlimizde hayırsever faaliyetlerde bulunmak isteyen Pakistan merkezli Beytüs Selam Derneği'ni Valiliğimizde ağırladık” derken, fotoğrafla dikkat çekti. 

13 Aralık 2018, Şanlıurfa 


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 YKS Ek Tercih Sonuçları Açıklandı Mı? Sorgulama Nasıl Yapılır?

2024 YKS Ek Tercih Sonuçları Açıklandı Mı? Sorgulama Nasıl Yapılır?