Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem ADD'den teğmenlere tam destek: En gür sesimizle haykırıyoruz

ADD'den teğmenlere tam destek: En gür sesimizle haykırıyoruz

ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Harbiye mezuniyet töreninde "Mustafa Kemal’in Askerleriyiz" sloganı atan teğmenlere destek verdi ve Milli Savunma Bakanlığı'nın soruşturma başlatmasına tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ADD'den teğmenlere tam destek: En gür sesimizle haykırıyoruz
KAYNAK: Haber Merkezi

Atatürkçü Düşünce Derneği, Milli Savunma Bakanlığı'nın başlattığı soruşturmayla ilgili olarak bir basın açıklaması yayımladı. 

Açıklamada, teğmenlerin bu tavrının Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasına sahip çıkmanın bir göstergesi olduğu ve bu duruşun asla sorgulanamayacağı belirtildi. ADD, bu sloganın, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı genç subayların vatansever duruşunu yansıttığını ifade etti.

Teğmenler hakkında Milli Savunma Bakanlığı'na Tepki

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, sosyal medya üzerinden bu açıklamayı paylaşarak, Harbiye mezuniyet töreni sonrasında teğmenlerin topluca yemin etmeleri ve “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganını atmalarıyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı tarafından başlatılan soruşturmaya sert tepki gösterdi. Bozkurt, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin teğmenlerin yanında olduğunu ve onları yürekten desteklediğini vurguladı.

add'den Teğmenlere Tam Destek

Bozkurt, derneğin 352 şube, 60 temsilcilik ve 68 bin üyesiyle teğmenlere tam destek verdiğini belirtti. “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganını en güçlü şekilde desteklediklerini ifade eden Bozkurt, “Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, teğmen evlatlarımızı yürekten alkışlıyor ve yanlarında olduğumuzu en gür sesimizle haykırıyoruz” dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SPK Durukan Şekerleme'nin halka arzını onayladı

SPK Durukan Şekerleme'nin halka arzını onayladı