Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Isparta'da feci kaza: 5 ölü

Isparta'da feci kaza: 5 ölü

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 2 kişi hastanede hayatını kaybetti. Ölü sayısı toplamda 5'e yükseldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta'da feci kaza: 5 ölü
KAYNAK: İHA

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde, otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. gMeydana gelen trajik kazasında, 2 kişi ağır yaralanırken kaldırıldığı hastenede hayatını kaybetti.

kaza sparta

Kaza, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Aşağıdinek köyü dört yol mevkisinde gerçekleşti. Kazada, Bayram Ali Ergin (35) yönetimindeki 32 LH 760 plakalı otomobil ile M.D. tarafından kullanılan 42 AID 166 plakalı kamyonet çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından, otomobil sürücüsü Bayram Ali Ergin ve otomobilde bulunan Kadir Ergin (35) ve Züleyha Çetin (8) olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Kamyonet sürücüsü M.D. ile otomobilde bulunan Azerbaycan vatandaşı Semira Rasulova (43), Zilan Khalilova (16) ve Mustafa Ali E. ağır yaralı olarak belirlendi. Ancak, hastaneye kaldırılan yaralılardan Semira Rasulova ve Zilan Khalilova, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu korkunç kazada hayatını kaybedenlerin sayısı toplamda 5'e yükseldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da yağış sonrası yoğun sis

Muğla'da yağış sonrası yoğun sis