Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Gültekin Gencer Döşemealtı yolunda

Gültekin Gencer Döşemealtı yolunda

DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer bugün saat 15:00 de Döşemealtı CHP İlçe Başkanlığında Döşemealtı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacak

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gültekin Gencer Döşemealtı yolunda

Döşemealtı Sanayici ve İş Adamları Derneği (DÖSİAD) ve Antalyaspor Vakıf Başkanı Gültekin Gencer, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Döşemealtı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacağını duyurdu. Daha önce Menderes Dal, Döşemealtı Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamıştı. Gültekin Gencer de aday adaylığını açıklayacağını duyurdu. Mevcut CHP’li Başkan Turgay Genç’ten ise henüz bir açıklama gelmedi.

Döşemealtını yönetmeye talibim

Döşemealtı’nın istenen hizmeti alamadığını belirten CHP belediye başkan aday adayı Gencer, 'İlçemizin sorunlarına yönelik çözüm önerilerimizin yanı sıra yine ilçemizi ileriye taşıyacak projelerimiz hazır. Siyasette, ticarette, sporda ve sivil toplum örgütü anlamında kendimi ispat ettim. Tecrübelerimi CHP çatısı altında belediye başkanı olarak sunmak istiyorum. Arkamda güçlü bir ekibim var' diye konuştu.

Örgütle çalışacağım

Gencer’e teşekkür eden CHP Döşemealtı Belediye Başkanı Veli Çot, 'Sayın Gencer’in başvurusu bizi onurlandırdı. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum. Belediye başkanı seçilmesi halinde örgütle birlikte çalışacağına dair söz istiyorum' dedi. Gencer, Başkan Çot’a, 'Söz' diyerek karşılık verdi. Alkışlarla dosyasını teslim eden Gencer, daha sonra DÖSİAD üyeleri ve partililerle sohbet etti.
 

Gültekin Gencer kimdir?

19 Temmuz 1963 Antalya doğumlu olan Gültekin Gencer, ilk-orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. Gençlik yıllarını sporculukla geçiren Gültekin Gencer 1974-80 yılları arasında 8 yıl yelken sporunda Antalya şampiyonluğu yaşadı ve 1977 yılında Türkiye üçüncüsü olarak Antalya’ya ilk ulusal düzeyde dereceyi kazandırdı. 1980 yılından itibaren babası Güngör Gencer ve abisi Gazanfer Gencer’in yanında ticarete atıldı.

1990 yılında Akdeniz’in ilk mağazalar zinciri olan Genpa Alışveriş Merkezleri’nin ilk şubesini açan Gültekin Gencer, ATSO bünyesinde değişik gruplarda toplam 10 şirkette yönetim kurulu üyesi, başkan ve başkan yardımcısı olarak ortaklığı bulunuyor.

Gültekin Gencer, 1994 yılında Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi seçildi ve 1998-99 yılları arasında vekaleten Muratpaşa Belediye Başkanlığı yaptı. 1995 yılında ise ATSO Meclis Üyesi seçildi. 1997-2001 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul yöneticiliği yaptı. 1993-2009 yılları arasında Fethiyespor ve Antalyaspor kulüplerinde başkanlık ve yöneticilik yaptı ve farklı takımlarda toplam 8 şampiyonluk yaşadı.

2013 yılında Antalyaspor başkanlığı görevine seçilen Gültekin Gencer, 2016 yılı haziran ayında başkanlıktan istifa etmiştir.

Gencer, ayrıca halen DÖSİAD Başkanlığı ve GENPA Alışveriş Merkezleri yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevlerini sürdürmektedir.

Gültekin Gencer evli ve bir evladı vardır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de büyükbaş hayvancılıkla uğraşanlara mısır flake yem desteği

Mersin'de büyükbaş hayvancılıkla uğraşanlara mısır flake yem desteği