Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Özgür Bucaklı hafriyat tartışmasını harladı! Yeni deliller eklenecek!

Özgür Bucaklı hafriyat tartışmasını harladı! Yeni deliller eklenecek!

Antalya Biriketçiler, Nalburiyeciler, İnşaat Malzemeleri ve Hafriyatçılar Odası Başkanı Özgür Bucaklı’nın gündeme taşıdığı hafriyat yolsuzluğu iddiaları yeniden alevlendi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Özgür Bucaklı hafriyat tartışmasını harladı! Yeni deliller eklenecek!
KAYNAK: Dilan Andıç

Antalya Biriketçiler, Nalburiyeciler, İnşaat Malzemecileri ve Hafriyatçılar Esnaf Odası Başkanı Özgür Bucaklı, bir otelde düzenlediği basın toplantısında Antalyaspor hafriyat yolsuzluğu iddiaları ile ilgili zehir zemberek açıklamalar yapmıştı. Basın açıklamasından sonra Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin ve kendi oda yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirtmişti. Bucaklı’nın ardından Halil Efe Çevik, Antalyaspor Vakıf Başkanı Gültekin Gencer ve Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin açıklama yapmıştı. Aziz Çetin açıklamasında kendisi hakkında bir suç duyurusu olmadığını belirtirken, Bucaklı suç duyurusunu yaptığını ve dosyaya eklemeler yapacağını söyledi.

HAFRİYAT TARTIŞMASI SÜRÜYOR

Aziz Çetin’in Özgür Bucaklı hakkında ¨Benim hakkımda suç duyurusunda bulunduğunu, aynı zamanda CİMER'e 216 tane şikayetinin bulunduğunu söylemişti. Benim hakkımda bir suç duyurusu yok ama ben onun hakkında suç duyurusunda bulundum¨ şeklindeki açıklamasına karşılık, ¨Suç duyurusunda bulunmadı. Eğer bulunsaydı şimdiye kadar evrakı gelirdi. Aksine ben suç duyurusu açmasını da istiyorum. Zaten açamayacak ama açtığı zaman bütün deliller ve dosyalar birleşecek. Bu yüzden suç duyurusunda bulunacağını zannetmiyorum çünkü biz davamızda haklıyız. Ben savcılığa suç duyurusunda bulundum. Avukatım da dosyayı takip ediyor ve dosyaya eklemeler yapacağız. Suç duyurusunda bulunacağımız kişiler var. Onlar da dosyaya eklenecek. Delilleri tekrar dosyaya ekleyeceğiz. Suç duyurusunda bulunmamışız gibi lanse ettiriliyor. Kesinlikle suç duyurusunda bulunuldu. Dosya numaramız da var. İsteyen savcılıkta dosyayı da inceleyebilir¨ dedi.

BERABER KANALA ÇIKALIM

Açıklamalarının arkasında olduğunu belirten Bucaklı, ¨Antalya’da yerel bir kanal Aziz Çetin’in, Gültekin Gencer’in ve benim programa çıkmamızı istiyor. Ben programa çıkmaya hazırım. Çıkabilecek olan gelsin canlı yayında programda konuşalım. Ben belgelerle konuşurum¨ ifadelerini kullandı. Aziz Çetin’in, Özgür Bucaklı hakkında ‘Antalyaspor’a 1 TL bile katkısının olmadığını, basın açıklamasının ardından eski borçlarından dolayı 9 bin TL gönderdi’ şeklinde ifadesine karşılık Bucaklı, ¨Biz yapmış olduğumuz işlerde ödememizi yaptık. Diğer yaptığımız işlerde de iş verenler zaten ödemesini yaptı. Biz tarım arazi işi yapıyoruz genelde. Yaptığımız işler saha içi işler. Ama yaptığımız işlerin ödemeleri elimizde mevcut. Eski ekibim Antalyaspor hafriyat şirketiyle beraber hareket ediyorlardı¨ iddialarını öne sürdü.

1 MİLYAR TL İDDİASININ ARKASINDA

Tartışmaları alevlendiren 1 milyar TL hakkında yeniden çarpıcı ifadeler kullanan, Bucaklı, ¨Antalyaspor adına sahadan toplanan paraların 1 milyar TL olduğunu iddia ediyorum. Bu toplanan paraların hukuksuz olduğunu da iddia ediyorum. Ancak bu para toplandı neden Antalyaspor’un kasasında değil? Toplanan 1 milyar TL’yi ispat etmek çok kolay. Savcılık araştırılmasını isteyecek. Harita Mühendisleri Odasıyla beraber çıkacağız. Onların geldiği günden bu yana bütün inşaatların ölçümlerini yaptıracağız. Metreküp bedeli şu an 30 TL. 30 TL ile çıkan metreküpü çarptığımız zaman toplanan paranın miktarı ortaya çıkacak. Sonra da Antalyaspor’un kasasındaki paranın miktarına bakacağız. Tutuyor mu tutmuyor mu. Bu kadar kolay¨ dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Muratpaşa'da mahkemeden satılık 3+1 daire

Antalya Muratpaşa'da mahkemeden satılık 3+1 daire