Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur’un Buca'da Kan Donduran C*nayet! Kuzenini T*fekle Ö*dürdü

Burdur’un Buca'da Kan Donduran C*nayet! Kuzenini T*fekle Ö*dürdü

Bucak'ta yaşanan cinayet, ailevi husumet nedeniyle gerçekleşti. Onur A. tarafından kuzeni tüfekle vuruldu, hastanede hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur’un Buca'da Kan Donduran C*nayet! Kuzenini T*fekle Ö*dürdü
KAYNAK: İHA

Burdur’un Bucak ilçesinde, halasının oğlunu tüfekle öldüren Onur A. ile eşi Şerife A. tutuklandı. Aralarındaki ailevi husumet nedeniyle meydana gelen cinayet, Bucak ilçesinin Yunus Emre Mahallesinde 22 Eylül Pazar akşamı saat 20.00 sıralarında gerçekleşti.

Cinayet Anı: Yolunu Kesti, Tüfekle Vurdu

Olay, Yıldırım Caddesi 811 Sokak kavşağında meydana geldi. Onur A. (23), husumetli olduğu kuzeni Beytullah Soylu’nun (24) geçeceğini bildiği kavşakta pusuya yattı. Kuzeninin aracıyla yaklaştığı sırada önünü kesen Onur A., av tüfeğiyle ateş açtı. Göğsünden vurulan Soylu, bilincini kaybetti ve seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek, aracını park halindeki bir başka otomobile çarparak durabildi.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Saldırının ardından olay yerinden kaçan Onur A., kuzenini Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırılmadan önce ölümcül şekilde yaralamıştı. Beytullah Soylu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Suç Aletiyle Birlikte Yakalandı

Cinayetin ardından kaçan Onur A., polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla saklandığı harabe bir evde suç aleti olan tüfekle yakalandı. Soruşturma kapsamında Onur A.’nın saklanmasına ve suç delillerini gizlemesine yardım ettikleri tespit edilen eşi Şerife A. (20), babası Y.A. (47) ve arkadaşları B.T. ve E.A. da gözaltına alındı.

Çift Tutuklandı, Diğerleri Serbest

Emniyetteki işlemlerinin ardından Onur A. ve eşi Şerife A., Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanan çift, Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Onur A.’nın babası Y.A. ve arkadaşları B.T. ile E.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ailevi Husumet Cinayetin Nedeni Oldu

Onur A., emniyetteki ifadesinde halasının oğlu Beytullah Soylu ile ailecek husumetli olduklarını, daha önce de birkaç kez kavga ettiklerini ve karşılıklı tehditler aldıklarını söyledi. Bu nedenle cinayeti işlediğini itiraf eden Onur A., pişman olup olmadığını belirtmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polis Katili Yunus Emre Geçti'nin Hiç Ceza Almamış!

Polis Katili Yunus Emre Geçti'nin Hiç Ceza Almamış!