Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Volkan Güneş Isparta Emniyet Müdürü olarak atandı!

Volkan Güneş Isparta Emniyet Müdürü olarak atandı!

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, sağlık sorunları nedeniyle görevinden affını istemişti. Koçak'ın yerine vekaleten Volkan Güneş atandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Volkan Güneş Isparta Emniyet Müdürü olarak atandı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, görevinden sağlık sorunları nedeniyle affını istedi. Koçak’ın 2 Ağustos 2023 tarihinde başladığı görevinden ayrılmasıyla, Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne vekaleten İl Emniyet Müdür Yardımcısı Volkan Güneş atandı.

Volkan Güneş Kimdir?

Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine vekaleten atanan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Volkan Güneş Emniyet Teşkilatında başta Antalya olmak üzere Şanlıurfa, Yozgat/Boğazlıyan, Isparta illerinde ve Yurtdışında önemli ve başarılı görevlerde bulundu.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Göçmen Kaçakçılığı, Narkotik, Terör, Havalimanı Hudut Kapıları, Toplum Destekli Polislik, Haberleşme/Bilgi Teknolojileri, 112 Acil Çağrı Merkezi, Lara Polis Kampı gibi birimlerde operasyonel ve proje faaliyetlerinde yönetici olarak görev yapan Güneş, Antalya ilinde Toplum Destekli Polislik biriminde hazırladığı ve yürüttüğü  Mala Karşı Suçlar ile etkin mücadele de Kamera ve Güvenlik sistemlerinin yaygınlaşması amacı ile “KEŞKE DEMEDEN” isimli proje ile Antalya Emniyet Müdürlüğüne Türkiye birinciliği kazandırdı. Volkan Güneş, aynı şekilde Isparta ilinde de Çocuk ve Gençleri suçtan korumaya yönelik yürüttüğü proje ile Türkiye üçüncülüğü aldı.

Isparta ilinde de sosyal projeler ve operasyonel çalışmalarda görev alan Güneş, geçtiğimiz yıl, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Sırbistan Cumhuriyeti Hükümeti arasında imzalanan Ortak Devriye Polis Hizmetlerinin Uygulanması Hususunda Mutabakat Zaptı kapsamında başlatılan “Sıla Yolu” Projesinde Hudut kapıları koordinatör müdürü olarak aktif rol üstlendi. Güneş, gurbetçi sürücüler ve vatandaşlara destek olmak, Yasadışı Göçmen kaçakçılığı ile mücadele etmek için Sırbistan ülkesi sınırında 3 ay görev yaptı. Güneş, burada önemli görevlerde bulunarak proje kapsamında Emniyet Teşkilatının etkinliğini arttırdı ve koordinatörlük görevlerinde başarılı çalışmalara imza attı.

Akdeniz Gerçek Ailesi olarak Sivaslı olan ve Isparta İl Emniyet Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Emniyet Müdürü Volkan Güneş’e görevinin daim olmasını ve başarılar diler; yeni görevinde Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak ve ailesine sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir ömür dileriz. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Son Kullanma Tarihi Geçmiş Binlerce Gıda Ele Geçirildi

Antalya’da Son Kullanma Tarihi Geçmiş Binlerce Gıda Ele Geçirildi