Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur İtfaiyesi deprem şehitlerini unutmadı!

Burdur İtfaiyesi deprem şehitlerini unutmadı!

Burdur İtfaiyesi, 6 Şubat depreminin birinci yılında asrın felaketinde hayatını kaybedenleri andı, deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur İtfaiyesi deprem şehitlerini unutmadı!
KAYNAK: İHA

Burdur İtfaiyesi, 6 Şubat depreminin birinci yılında, felaketin ilk saatlerinde kurtarma çalışmalarına katılarak birçok depremzedenin hayatını kurtarmıştı. 

Burdur İtfaiyesi Deprem Şehitlerini Unutmadı

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin yıl dönümünde, Burdur İtfaiyesi personelleri, depremin simgesi haline gelen Ebrar Sitesi'nde anma töreni düzenleyerek hayatını kaybedenleri andı. İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, deprem anındaki koordinasyonu ve kurtarma çalışmalarını paylaşarak duygusal anlarını aktardı.

Burdur İtfaiyesi Deprem Şehitlerini Unutmadı!

Depremin ardından yola çıkan itfaiye ekibi, Malatya, Adıyaman, Konya ve diğer illerdeki yıkımı görerek yardım çalışmalarına katıldı. Ballak, ekiplerinin Ebrar Sitesi'ne yönlendirildiğini ve burada zorlu kurtarma çalışmalarına katıldıklarını anlatarak, kurtardıkları ve kaybettikleri insanlarla kurdukları bağın etkileyici olduğunu belirtti. Depremde yaşanan acıları ve kurtarma sürecini anlatan Ballak, felaketin ardından gelen günlerde yaşadıkları duygusal anları paylaştı.

Burdur İtfaiyesi Deprem Şehitlerini Unutmadı!

Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Enver Gürses de Hatay'da yaşadığı deprem anını aktararak, yaşadıkları zorlu anları ve sonrasında gelen yardım çalışmalarını dile getirdi. Gürses, depremin etkilerini hala hissettiğini ifade ederek, yaşadıkları acının unutulmadığını vurguladı. Hem Ballak hem de Gürses, depremin yıl dönümünde yaşananlarla ilgili duygusal ifadelerle konuşarak, hayatını kaybedenlere rahmet diledi ve yaşanan felaketin bir daha yaşanmamasını temenni etti.

[gallery id="620" color="bg-dark"][/gallery]

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'KAFES-36' Operasyonunda Yakalanan 18 Şüpheliden 9'u Tutuklandı

'KAFES-36' Operasyonunda Yakalanan 18 Şüpheliden 9'u Tutuklandı