Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Bodrum'da denize düşen köpeği böyle kurtardılar

Bodrum'da denize düşen köpeği böyle kurtardılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ekipler kayalık alanda denize düşen köpeği, uzun uğraşlar sonucu kurtardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da denize düşen köpeği böyle kurtardılar
KAYNAK: İHA

Muğla'nın turistik Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların duyarlı ihbarı üzerine, Torba Mahallesi'nde denize düşen bir köpeği kurtarmak için olağanüstü bir çaba sarf etti.

İtfaiye ve Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne yapılan ihbarlar neticesinde harekete geçen ekipler, araçla ulaşılamayan kayalık alana, yaklaşık 3 kilometre yürüyerek ulaştı. Zorlu hava koşullarına rağmen kararlılıkla ilerleyen ekipler, hissiyat kaybı yaşayan köpeği başarılı bir kurtarma operasyonu ile denizden çıkardı.

Bodrum'da Denize Düşen Köpeği Böyle Kurtardılar (2)

Denizden çıkarılan köpek, Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi'ne götürülerek veteriner hekimler tarafından kontrol edildi. Yapılan müdahaleler sonucunda köpeğin sağlık durumu stabil hale getirildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, olaya müdahale eden ekiplere teşekkür ederek, "Bodrum Belediyesi olarak can dostlarımıza yönelik duyarlılığımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, zorlu şartlara rağmen özverili bir şekilde hareket ederek bu kurtarma operasyonunu gerçekleştirdi. Vatandaşlarımızın duyarlı ihbarları, can dostlarımızın hayatını kurtarmamıza vesile oldu" dedi. Bodrum Belediyesi, halkın duyarlılığı ile birlikte hayvansever politikalarını sürdürmeye devam ediyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri Basketbol EuroCup'ta 26 sayı farkla kazandı

Kayseri Basketbol EuroCup'ta 26 sayı farkla kazandı