Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Ayşe Nine depremde kızını kaybetti: Çok acı gördük, şimdi evlat acısı

Ayşe Nine depremde kızını kaybetti: Çok acı gördük, şimdi evlat acısı

Kahramanmaraş'ta merkezli depreminde kızının cansız bedenine iki gün sonra ulaşan anne fotoğraflarla teselli buluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayşe Nine depremde kızını kaybetti: Çok acı gördük, şimdi evlat acısı
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın depreminde kaybettiği kızı Emel Bolat'ın cansız bedenine ulaşan 84 yaşındaki Ayşe Güleç'in yürek burkan hikayesi, depremin yıl dönümünde duygusal anları beraberinde getiriyor. Ayşe nine, kızının fotoğrafları ile teselli bulduğunu dile getiriyor.

Depremin yıl dönümünde kızı için dualar okutan Ayşe Güleç, çocukken annesini kaybetmenin acısını yaşadığını ve evlat acısının daha da zor olduğunu ifade ediyor. Depremin öncesinde kızı ile telefonda konuştuğunu ve kızının saçlarını boyattığını, yanına gelme hayalleri kurduğunu anlatan Güleç, kızının cenazesini 2 gün sonra teslim alarak Kozan'a getirdiklerini paylaşıyor.

Ayşe Nine Depremde Kızını Kaybetti Çok Acı Gördük, Şimdi Evlat Acısı

Güleç'in duygusal anlarına şahit olduğumuz röportajında, kızının Kahramanmaraş'ta eski bir milletvekilinin evinde yaşadığını ve onunla güçlü bir bağa sahip olduklarını öğreniyoruz. Ayşe Güleç, kızının çalıştığı süreçte emekli olduğunu ve deprem öncesi telefonla konuştukları anıları paylaşırken gözyaşlarına boğuluyor. Kızının gelecekle ilgili hayallerini anlatan Güleç, acı bir şekilde, 'Ama gelemedi' ifadeleriyle duygusal bir çöküntü yaşıyor.

Ayşe Nine Depremde Kızını Kaybetti Çok Acı Gördük, Şimdi Evlat Acısı

Ayşe Güleç, anılarını paylaşırken geçmişte annesinin tarla yüzünden yaşanan bir tartışmada vurularak öldürüldüğünü de anlatıyor. Güleç, ailesinin yaşadığı zorluklara ve acılara rağmen şükretmeyi öğrenmiş ve bu dayanıklılığıyla evlat acısına katlanmaya çalıştığını vurguluyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Deprem kayıplarımız için Muğla'da Mevlit okutuldu

Deprem kayıplarımız için Muğla'da Mevlit okutuldu