Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Antalya Havaalanı Caddesi yenileniyor

Antalya Havaalanı Caddesi yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesine bağlı Havaalanı Caddesi'nin zaman içinde deforme olan asfaltını yeniliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Havaalanı Caddesi yenileniyor
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesine bağlı Havaalanı Caddesi'nde altyapı çalışmaları sebebiyle deforme olan asfaltı yenileme kararı aldı. Vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla kent merkezindeki cadde ve yolları düzenli olarak yenileyen Büyükşehir Belediyesi, Havaalanı Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Antalya Havaalanı Caddesi yenileniyor

Etaplar halinde gerçekleştirilen çalışmada, öncelikle Havaalanı Caddesi'nin 850 metre uzunluğundaki Doğu şeridinde asfalt yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda eski asfalt sökümü gerçekleştirilen cadde, yeni sıcak asfalt dökme ve düzleme işlemleriyle yeniden şekillendiriliyor. Doğu şeridinin tamamlanmasının ardından ise 850 metrelik Batı şeridinde benzer çalışmalara geçilecek.

Antalya Havaalanı Caddesi yenileniyor

Caddemizde yapılan çalışmadan memnunuz

Havaalanı Caddesi esnafı Hidayet Gezici, 'Caddemizde yapılan çalışmadan memnunuz. Eskiyen yolların bu şekilde yenilenmesi esnaf için çok önemli. Sağ olsun Büyükşehir Belediyemiz çalışıyor, güzel işler çıkarıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim' dedi.  
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer yaz sezonuna yeşil alan çalışmalarıyla hazırlanıyor

Kemer yaz sezonuna yeşil alan çalışmalarıyla hazırlanıyor