Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine 10 Bin TL

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine 10 Bin TL

Antalya Büyükşehir Belediyesi 2024-2025 eğitim yılında üniversite öğrencilerine 10 bin TL eğitim yardımı sağlıyor. Başvurular 30 Eylül'e kadar kabul edilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine 10 Bin TL
KAYNAK: İHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı eğitim desteğini 2024-2025 eğitim öğretim yılında da sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez uygulamaya koyulan bu destek, üniversite öğrencilerine 10 bin TL’lik eğitim yardımı sağlıyor.

Başvuru ve Destek Şartları

Başvuru yapacak öğrencilerin Antalya il sınırlarında ikamet ediyor olmaları ve 2024-2025 eğitim döneminde üniversite sınavını kazanarak kayıt yaptırmış olmaları gerekiyor. Eğitim desteği için başvurular, 30 Eylül 2024 tarihine kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden kabul edilecek.

Eğitim Desteği Detayları

Seçilen öğrenciler, sosyal inceleme sonucunda ihtiyaç sahibi olarak değerlendirilenlere 2024-2025 eğitim yılında toplam 10 bin TL’lik destek sağlanacak. Bu destek, 4’er aylık iki dönem halinde, 5’er bin TL olarak öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.

Başvuru Nerden Yapılacak?

Başvurular yalnızca basvuru.antalya.bel.tr adresi üzerinden yapılabilecek ve açık öğretim veya uzaktan eğitim programlarına kayıtlı öğrenciler destekten yararlanamayacak.

Başvuru Şartları Neler?

Eğitim desteği başvurusu için son tarih 30 Eylül 2024! Antalya il sınırlarında ikamet eden üniversite öğrencilerinin bu fırsatı kaçırmamaları tavsiye ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Faiz düşerse ne olur?

Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Faiz düşerse ne olur?