Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da duraktaki evlilik ilanı görenleri şaşırttı

Adana'da duraktaki evlilik ilanı görenleri şaşırttı

Adana'da bir kişi, otobüs durağına astığı ilanla lise mezunu veya terk ve ortaokul mezunu evlenmek isteyen kadınları aradığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da duraktaki evlilik ilanı görenleri şaşırttı
KAYNAK: İHA

Adana'nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi'nde bulunan İnönü Parkı otobüs durağına asılan ilan, vatandaşların ilgisini çekti. 

İlanda, lise mezunu, lise terk veya ortaokul mezunu olan ve evlenmek isteyen kadınlar aranıyordu. İlan sahibi, ciddi bayanların kendisiyle iletişime geçmesini istediğini belirtti ve şu ifadeleri kullandı: "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen ciddi bayanların aramasını önemle arz ederim. Evlenmiş ayrılmış çocuksuz da olabilir." İlanda ayrıca iletişim için bir telefon numarası yer aldı.

Vatandaşların Tepkisi: "Bu İlan Çok Saçma"

İlanı gören vatandaşlar şaşkınlıkla duruma tepki gösterdi. İlanı okuyan Vedat Köse, bu durumu mantıksız bulduğunu belirterek, "Ben 67 yaşındayım, istesem şimdi evlenirim. Yeter ki paran olsun, bu zamanda evlenecek kadın çok" dedi.

Bir diğer vatandaş olan Emine Kul ise, bu tür bir teklifin çok saçma olduğunu belirterek, "Böyle bir kadın arama şekli olamaz. Gençliğimizin bittiğini bu ilanla anladım" ifadelerini kullandı.

"Bu İlan Eğlence Amaçlı Yapılmış Olabilir"

Bazı vatandaşlar ise ilanın gerçek olmadığını düşündü. Özlem Yarbay, bu tür bir ilanın eğlence amacıyla yapılmış olabileceğini belirterek, "Bence bu ilan eğlence amaçlı asılmış. Gerçekten böyle bir şey yapılmış olamaz" dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cübbeli Ahmet Hoca'ya İstanbul'da Saldırı!

Cübbeli Ahmet Hoca'ya İstanbul'da Saldırı!