Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da büyük uy*şturucu ve kaçakçılık operasyonu!

Adana'da büyük uy*şturucu ve kaçakçılık operasyonu!

Adana'da yapılan polis operasyonlarında, 2 bin 530 gram uy*şturucu ele geçirilirken çeşitli suçlardan aranan 90 şüpheli yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da büyük uy*şturucu ve kaçakçılık operasyonu!
KAYNAK: İHA

Adana'da Emniyet Müdürlüğü, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında 9 ruhsatsız tabanca, 10 ruhsatsız tüfek ve 209 fişek ele geçirildi. uy*şturucu ile mücadele kapsamında ise 2 bin 530 gram uy*şturucu madde ve 38 uy*şturucu hap bulundu. Bu kapsamda yapılan operasyonlar, şehrin güvenliğine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Ele Geçirilenler 

Operasyonlar sadece uy*şturucu ile sınırlı kalmadı. 170 bin 400 kaçak makaron ve 580 paket kaçak sigara ele geçirilirken, kaçakçılıkla mücadelede de önemli adımlar atıldı. Asayiş ve trafik denetimlerinde 3 çalıntı araç bulundu, 7 bin 299 şahıs ve bin 885 araç sorgulandı.

A W264728 02

Yabancı Uyruklu Şahıslara Yönelik Denetim

Yabancı uyruklu şahıslara yönelik uygulamalarda 407 kişi kontrol edildi. Evrakları eksik olan 21 kişi, mobil göç aracına götürülerek sorgulandı. Bu denetimler, göçmen düzeninin sağlanmasına ve yasal olmayan faaliyetlerin önlenmesine yardımcı oluyor.

Suçtan Aranan 90 Şahıs Yakalandı

Yapılan sorgulamalar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 90 şahıs yakalandı. Bu durum, Adana'da güvenlik güçlerinin etkin çalışmaları sayesinde suçluların adalet önüne çıkarılmasını sağlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sosyal Medyada 'Öldü' Haberleriyle Gündeme Gelen Çaycı Hüseyin'in Gerçek Durumu Ortaya Çıktı

Sosyal Medyada 'Öldü' Haberleriyle Gündeme Gelen Çaycı Hüseyin'in Gerçek Durumu Ortaya Çıktı