Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Karaman'da protez saçın altından narkotik madde çıktı

Karaman'da protez saçın altından narkotik madde çıktı

Karaman’da polisin gerçekleştirdiği operasyonda, protez saçına uy*şturucu gizleyen şahıs yakalandı. Şüpheli şahıslar serbest bırakıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Karaman'da İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, M.A. ve F.B. isimli şahısların Konya’dan Karaman’a uy*şturucu madde getireceğine dair bir istihbarat aldı. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla operasyon başlatan ekipler, şahısların kullandığı aracı köy yolunda durdurdu. Araçta ve şahısların üzerinde yapılan ilk aramalarda uy*şturucu maddeye rastlanmadı.

Şüpheli Hareketler Protez Saçı Ele Verdi

Polis ekipleri, arama esnasında M.A.’nın sürekli elini kafasının üzerine koyması ve tedirgin hareketlerinden şüphelendi. Bunun üzerine daha detaylı bir arama yapan polis, M.A.'nın protez saçının altında uy*şturucu madde saklandığını fark etti. Yapılan incelemede, protez saçın altına gizlenmiş 18.32 gram met*mfetamin maddesi bulundu.

Gözaltına Alınan Şahıslar Serbest Bırakıldı

Ele geçirilen uy*şturucu maddelerle birlikte M.A. ve F.B. isimli şahıslar gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yapay zekadan altın fiyatları için çarpıcı tahmin

Yapay zekadan altın fiyatları için çarpıcı tahmin