Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana Kozan'da yol verme kavgası: 4 kişi yaralandı

Adana Kozan'da yol verme kavgası: 4 kişi yaralandı

Adana'nın Kozan ilçesinde trafikte yol verme tartışması kısa sürede sopalı ve b*çaklı kavgaya dönüştü. K*nlı kavgada 4 kişi yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Kozan'da yol verme kavgası: 4 kişi yaralandı
KAYNAK: İHA

Adana'nın Kozan ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, trafikte yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 

İddiaya göre, bir otomobilde bulunan Emrah A. (33) ve kardeşi Veli A. (28) ile 34 KNR 88 plakalı motosiklette bulunan Yüksel Y. (38) ve Hasan C. (43) arasında yol verme yüzünden anlaşmazlık yaşandı. Bu tartışma, Sırkıntı Caddesi üzerinde büyüyerek, sopalı ve b*çaklı bir kavgaya dönüştü.

Bıçaklı ve Sopalı Kavga

Kavgada, otomobilde bulunan Emrah A. ve kardeşi Veli A., b*çakla yaralandı. Motosikletteki Yüksel Y. ve Hasan C. ise darp edildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahaleler sonrası hastanelere kaldırıldı.

Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi

Emrah A. ve kardeşi Veli A., kavgada aldıkları b*çak darbeleriyle yaralı halde kendi otomobilleri ile hastaneye gitmeye çalıştılar. Ancak durumu ciddi olan Emrah A., daha sonra Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Darp edilen Yüksel Y. ve Hasan C. ise olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yaşanan kavgayla ilgili olarak Kozan Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın detaylarıyla ilgili polis ekipleri incelemelerini sürdürüyor. Ayrıca, olay anına ilişkin güvenlik kameralarının incelenmesi ve tarafların ifadelerinin alınması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Keresteciler Sitesi'nde bir ayda ikinci yangın! İş yeri kül oldu

Adana Keresteciler Sitesi'nde bir ayda ikinci yangın! İş yeri kül oldu