Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana Saimbeyli'de market ve fırınlarda denetim

Adana Saimbeyli'de market ve fırınlarda denetim

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde belediye, market ve fırınlarda gerçekleştirdiği denetimlerde hijyen koşulları ve ürünlerin son kullanma tarihlerini inceledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Saimbeyli'de market ve fırınlarda denetim
KAYNAK: İHA

Adana'nın Saimbeyli Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren fırınlara ve marketlere yönelik denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor. Vatandaşların sağlığı ve güvenliği için büyük bir özenle çalışan Saimbeyli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırınları ve marketleri detaylı bir şekilde denetleyerek, üretim ve saklama alanlarındaki hijyen koşullarını titizlikle inceliyor.

Ürün Kontrolleri Detaylıca Yapılıyor

Zabıta ekipleri, marketlerde satışa sunulan açık ve paketli ürünlerin son kullanma tarihlerini, raf ve kasa fiyat uygunluğunu ve ürün gramajlarını kontrol ediyor. Hijyen standartlarının sağlanmadığı durumlarda gerekli önlemleri alarak, sağlıksız üretim ve satış yapılmasına izin vermiyor.

Başkan Dal: Denetimler Devam Edecek

Belediye Başkanı Dal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Zabıta ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için marketlerde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Raf fiyatları, etiket fiyatları ve kasa satış fiyatları karşılaştırıldı; tarihi geçmiş ürünler kontrol edilerek raflardan kaldırıldı. Sağlığınız ve güvenliğiniz için denetimlere aralıksız devam ediyoruz," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ordu'da Okul Bahçesinde Birinci Sınıf Öğrencisine Çarpan Öğretmen Adliyeye Sevk Edildi

Ordu'da Okul Bahçesinde Birinci Sınıf Öğrencisine Çarpan Öğretmen Adliyeye Sevk Edildi