Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji WhatsApp cihazlara destek kesme kararı aldı! Tarih Belirlendi

WhatsApp cihazlara destek kesme kararı aldı! Tarih Belirlendi

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan bir mesajlaşma platformu olan WhatsApp, belirli cihazlara olan desteğini sonlandırmaya karar verdi. İşte konuyla ilgili detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
WhatsApp cihazlara destek kesme kararı aldı! Tarih Belirlendi

Whatsapp, 24 Ekim itibariyle, Meta'nın sahibi olduğu sosyal medya platformu tarafından belirtilen eski Android sistemli telefonlara destek vermeyi sonlandıracak. Bu değişiklikle birlikte, Google Nexus 7, Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 4 ve Samsung Galaxy S5 gibi cihazlar artık Whatsapp desteği alamayacaklar.

Whatsapp'ın 24 Ekim'den itibaren Android 5.0 ve daha eski sürümleri desteklememe kararı, Google Nexus 7, Sony Xperia Z, LG Optimus G Pro, HTC One gibi dönemin önde gelen cihazlarını etkileyecek. Bu, Android işletim sisteminin 5.0 Lollipop veya daha eski sürümlerini kullanan tüm marka ve modelleri kapsayacak.

Whatsapp kullanıcıları, bu tarihten itibaren güncel bir işletim sistemine geçmeyen cihazlarında Whatsapp'ı kullanamayacaklar. Bu değişiklik, Whatsapp'ın sürekli güncellenen güvenlik standartlarına ayak uydurma çabası olarak görülebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Döşemealtı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı'ndan galibiyet

Döşemealtı Belediyesi Kadın Voleybol Takımı'ndan galibiyet