Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Yıldız oyuncu Emre Akbaba kadrodan çıkarıldı

Yıldız oyuncu Emre Akbaba kadrodan çıkarıldı

Milli Takım'da şok sakatlık yıldız oyuncu Emre Akbaba kadrodan çıkarıldı!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yıldız oyuncu Emre Akbaba kadrodan çıkarıldı
KAYNAK: İHA

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Galler ile karşılaşmak üzere yola çıkarken, beklenmedik bir sakatlık şoku yaşadı. Berlin'de oynanan Almanya hazırlık maçında adeta nefesleri kesen bir performans sergileyen yıldız oyuncu Emre Akbaba, diz sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

34, dakikada sakatlık geçirip oyundan çıkmıştı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Almanya ile oynanan özel maçta dizinden yaşadığı sakatlık sonrası Emre Akbaba'nın Galler maçı aday kadrosundan çıkarıldığı duyuruldu. Milli futbolcumuz, hazırlık maçına ilk 11'de başlamış ancak 34. dakikada sakatlık nedeniyle oyundan çıkartılmıştı. Abdülkadir Ömür'ün oyuna dahil edilmesiyle yaşanan bu değişiklik, A Milli Takım'ın Galler karşılaşması için kadro düzenlemesine neden oldu.

milli

Kadro düzenlenmesi yapmak zorunda kaldırlar

TFF'nin açıklamasında, "Emre Akbaba'nın Almanya maçındaki diz sakatlığı sebebiyle aday kadrodan çıkarıldığı" ifadesine yer verildi. Bu durum, Türkiye'nin önemli bir oyuncusunu kaybetmesi anlamına gelirken, milli takımın teknik heyeti kadro düzenlemesi yapmak zorunda kaldı.

Milli takım endişeli

Emre Akbaba'nın sakatlığı, A Milli Takım için ciddi bir kayıp olarak değerlendirilirken, Galler ile oynanacak kritik maç öncesi kadrodaki bu değişiklik, Türk futbolseverleri endişelendirdi. Milli takım, bu zorlu karşılaşmada eksiklerine rağmen, taraftarların desteğiyle galibiyet arayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Duvarın altından 286 gün sonra kayıp kişinin ces*di çıktı!

Duvarın altından 286 gün sonra kayıp kişinin ces*di çıktı!