Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Samet Ünalan Milli Takım Kadrosuna Davet Edildi: Bocce Dünya Şampiyonası Öncesi Büyük Hazırlık

Samet Ünalan Milli Takım Kadrosuna Davet Edildi: Bocce Dünya Şampiyonası Öncesi Büyük Hazırlık

Mersin'de düzenlenen Bocce Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Bolulu sporcu Samet Ünalan, Dünya Bocce (Raffa) Şampiyonası'na katılmak üzere milli takım kampına davet edildi. Ünalan, 12-15 Eylül’deki milli takım seçmelerinde boy gösterecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samet Ünalan Milli Takım Kadrosuna Davet Edildi: Bocce Dünya Şampiyonası Öncesi Büyük Hazırlık
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Bolu Belediyespor’un başarılı bocce sporcusu Samet Ünalan, Mersin'de düzenlenen Bocce Türkiye Şampiyonası'nda kazandığı altın madalyanın ardından, Dünya Bocce (Raffa) Şampiyonası için milli takım kampına çağrıldı.

Ocak ayında yapılan Türkiye Şampiyonası'nda altın nokta disiplininde 85 sporcu arasından şampiyon olarak altın madalyayı kazanan Ünalan, geleneksel tekler disiplininde de 39 sporcu arasında Türkiye 3.'sü olmuş ve bir bronz madalya elde etmişti.

Şu sıralar yoğun bir kamp döneminden geçen Ünalan, 22-28 Ekim tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Bocce (Raffa) Şampiyonası öncesinde milli takım kampına davet edildi. 12-15 Eylül tarihlerinde Ankara Kahramankazan'da yapılacak olan milli takım seçmelerinde başarılı olması halinde Ünalan, yeniden milli formayı giymeye hak kazanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gülbin Tosun Now TV ile Yollarını Ayırdı: Yeni Adresi Neresi Olacak?

Gülbin Tosun Now TV ile Yollarını Ayırdı: Yeni Adresi Neresi Olacak?