Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Samsunspor Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Samsunspor Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Samsunspor, Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında evinde Başakşehir'i ağırlayacak. Maç, Konferans Ligi play-off mücadelesi nedeniyle ertelenmişti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Samsunspor Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Samsunspor, Süper Lig'in erteleme maçında kendi sahasında Başakşehir'i ağırlayacak. Lige kötü bir iç saha başlangıcı yapan Samsunspor, oynadığı iki maçta da gol atamadan mağlubiyet aldı. Karadeniz ekibi deplasmanda ise daha başarılı bir grafik çizdi ve rakiplerine gol şansı vermeden galip geldi. Teknik direktör Thomas Reis, geçen sezonun kadrosuyla mücadele ediyor ve sakatlığı atlatan Emre Kılınç da sahalara geri döndü.

Samsunspor Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Son olarak Konyaspor karşısında sahaya çıkan Samsunspor, baskılı bir oyun sergilese de gol yollarında etkisiz kaldı ve sahadan puansız ayrıldı. Samsunspor’un, evinde oynadığı son iki maçta gol atamaması taraftarlar arasında endişe yaratmış durumda.

Samsunspor Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Başakşehir'den Doludizgin Sezon Başlangıcı

Konuk ekip Başakşehir, hem Süper Lig'de hem de Avrupa’da başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. UEFA Konferans Ligi play-off aşamasında 6 maça çıkan ve yenilgi yüzü görmeyen Başakşehir, Süper Lig'deki performansını da sürdürüyor. Çağdaş Atan yönetimindeki takım, oynadığı 4 lig maçında 10 puan toplayarak zirve yarışında iddialı bir konuma yerleşti.

Son üç Süper Lig maçından galibiyetle ayrılan Başakşehir, bu sezon oynadığı toplam 10 resmi maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ancak, kırmızı kart cezalısı olan Pelkas bu önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

Öne Çıkan Notlar:

  • İstanbul Başakşehir, Süper Lig'de Samsunspor ile oynadığı dört maçın üçünü kazandı ve tek puanını son iç saha karşılaşmasında 0-0'lık skorla aldı (Ekim 2023).
  • Başakşehir'in bu sezon Süper Lig'de karşılaştığı takımlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesine sahip olduğu rakibi Samsunspor (%75; 3/4).
  • Samsunspor, İstanbul takımlarıyla oynadığı son dokuz Süper Lig maçında galibiyet elde edemedi (4B 5M) ve son üç karşılaşmayı kaybetti.
  • Başakşehir, deplasmanda oynadığı son altı Süper Lig maçının beşini kazandı ve Çağdaş Atan yönetiminde ilk 14 dış saha maçındaki galibiyet sayısını geride bıraktı (4G 4B 6M).
  • Samsunspor'un Süper Lig'deki İstanbul takımlarına attığı son sekiz golün beşine Emre Kılınç doğrudan katkı sağladı. Ancak, Emre Kılınç, Süper Lig kariyerinde İstanbul Başakşehir'e karşı gol atamadı (10 maç).
  • Leo Duarte, Süper Lig'deki ilk golünü Bodrum FK filelerine gönderdi ve profesyonel kariyerinde ikinci kez bir lig maçında gol sevinci yaşadı.
  • Berat Özdemir, Süper Lig kariyerindeki üç asisti de deplasmanda yaptı ve son maçta Bodrum FK karşısında İstanbul Başakşehir'e 1-0 galibiyeti getiren golün pasını verdi.

Samsunspor Başakşehir Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Maç, saat 20.00'de başlayacak ve Di̇renç Tonusluoğlu tarafından yönetilecek. Futbolseverler, bu zorlu maçı beIN SPORTS 1 ekranlarından takip edebilecekler.

Samsunspor Başakşehir MUHTEMEL 11'LER

Samsunspor: Okan, Drongelen, Satka, Zeki, Bola, Benasser, Ntcham, Muja, Emre, Carl Holse, Mrius

Başakşehir: Muhammed, Ousseynou Ba, Onur, Berat, Deniz, Opoku, Berkay, Piatek, Figueiredo, Davidson, Silva

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef 17 Eylül 2024: Dokunulmazlık Oyununu O İsim Kazandı

MasterChef 17 Eylül 2024: Dokunulmazlık Oyununu O İsim Kazandı