Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe NBA'den Boban Marjanovic'i Transfer Etti

Fenerbahçe NBA'den Boban Marjanovic'i Transfer Etti

Fenerbahçe, NBA deneyimli Sırp pivot Boban Marjanovic'i kadrosuna kattı. 36 yaşındaki oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe NBA'den Boban Marjanovic'i Transfer Etti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Fenerbahçe, 2015 yılından bu yana NBA'de mücadele eden Sırp pivot Boban Marjanovic'i renklerine kattı. Sarı-lacivertli kulüp, resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, 36 yaşındaki oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Fenerbahçe NBA'den Boban Marjanovic'i Transfer Etti

Boban Marjanovic'in Kariyer Yolculuğu

Boban Marjanovic, basketbol kariyerine Sırbistan'da başladıktan sonra Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giydi. CSKA Moskova, Zalgiris Kaunas, Nizhny Novgorod, Radnicki, Mega Vizura ve Kızılyıldız takımlarında dikkat çeken performanslar sergileyen Marjanovic, Euroleague'de de adından söz ettirdi. 2015 yazında NBA'e adım atan Marjanovic, San Antonio Spurs ile başlayan serüveninde sırasıyla Detroit Pistons, Los Angeles Clippers, Philadelphia 76ers, Dallas Mavericks ve Houston Rockets formalarını terletti.

NBA kariyerinde toplam 362 maça çıkan başarılı pivot, 5.5 sayı ve 3.6 ribaund ortalamalarıyla oynadı. 2023-2024 sezonunda Houston Rockets ile 14 maçta görev alan Marjanovic, 3.2 sayı, 2.3 ribaund ve 0.4 asist ortalamalarına imza attı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Galatasaray Derbisi İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe Galatasaray Derbisi İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor