Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor TFF Başkanı Hacıosmanoğlu UEFA Toplantısına Katıldı

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu UEFA Toplantısına Katıldı

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, UEFA Üst Düzey Yöneticiler Programı'na katıldı. Toplantıda, UEFA'nın yeni formatı ve EURO 2024 turnuvası gibi konular ele alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu UEFA Toplantısına Katıldı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen UEFA Üst Düzey Yöneticiler Programı’na (TEP-Top Executive Programme) katıldı. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin’in başkanlık ettiği toplantıda, UEFA üyesi 55 ülkenin futbol federasyonu başkanları ve üst düzey yöneticileri yer aldı.

TFF Heyeti Cannes’da

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ile birlikte Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, Genel Sekreter Abdullah Ayaz ve Dış İlişkiler ile Milli Takımlar İdari Direktörü Buğra Cem İmamoğulları da toplantıya katıldı. UEFA'nın önemli isimlerinden Genel Sekreter Theodore Theodoridis, Genel Sekreter Yardımcısı Giorgio Marchetti ve Üye Federasyonlar Direktörü Zoran Lakovic de etkinlikte hazır bulundu.

Toplantıda, UEFA kulüp müsabakalarının yeni formatı ve hakemlik sistemlerine dair bilgilendirmeler yapılırken, yaklaşan EURO 2024 turnuvası yönetimsel ve finansal açılardan ele alındı. Ayrıca Avrupa ve dünya futbolunun gelişimi, geleceği ve son dönemde yaşanan önemli gelişmeler üzerinde bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sakarya'da Makarna Fabrikasındaki Patlamada Yeni Gelişme!

Sakarya'da Makarna Fabrikasındaki Patlamada Yeni Gelişme!