Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Yiğit Fidan Bursaspor'a Veda Etti!

Yiğit Fidan Bursaspor'a Veda Etti!

Bursaspor altyapısından yetişen Yiğit Fidan, Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra yeşil-beyazlı kulübe duygusal bir veda mesajı yayınladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yiğit Fidan Bursaspor'a Veda Etti!
KAYNAK: İHA

ursaspor altyapısında yetişen ve son dönemde Fenerbahçe’ye transfer olan 19 yaşındaki Yiğit Fidan, eski kulübüne duygusal bir veda mesajı yayımladı. Bursaspor'la olan sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden genç futbolcu, yeşil-beyazlı taraftarlara hitaben yazdığı mesajda, Bursaspor'da geçirdiği süre boyunca edindiği anıların kendisi için çok özel olduğunu ifade etti.

"Her anıyı kalbimde taşıyacağım"

Yiğit Fidan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, Bursaspor forması altında geçirdiği her anının hayatı boyunca unutulmaz kalacağını belirtti. Genç oyuncu, "Bursaspor formasını gururla giydiğim süre boyunca yaşadığım her anıyı kalbimde taşıyacağım. Birlikte başardıklarımız ve paylaştığımız anılar, hayatım boyunca benimle olacak," sözleriyle veda etti.

Bursaspor'un Fidan'dan kazancı belirsiz

Yiğit Fidan’ın Fenerbahçe'ye transferi sonrası Bursaspor Kulübü’nün oyuncudan yetiştirme bedeli dışında herhangi bir kazanç elde edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Kulüp yetkililerinden konuya dair resmi bir açıklama yapılmadı. Taraftarlar, genç yetenek için Bursaspor'a verilecek olası bedelin kulübün ekonomik durumu için önemli olacağı görüşünde.

Bursaspor taraftarlarından destek mesajları

Yiğit Fidan’ın veda mesajının ardından, Bursaspor taraftarları sosyal medya üzerinden genç oyuncuya destek mesajları iletmeye başladı. Taraftarlar, Fidan’ın Fenerbahçe'de başarılı olması temennisinde bulundu. Yiğit Fidan ise, "Hepinizden hakkınızı helal etmenizi dilerim. Bundan sonra da Bursaspor'a gönülden başarılar diliyorum. Hoşça kalın," ifadeleriyle Bursaspor camiasına veda etti.

A W264350 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Orman Yangınlarına Karşı Jandarma Ekipleri 7/24 Devriye Görevi Yapıyor

Antalya’da Orman Yangınlarına Karşı Jandarma Ekipleri 7/24 Devriye Görevi Yapıyor