Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Türkiye İzlanda Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

Türkiye İzlanda Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

Türkiye, Uluslar Ligi'nde İzlanda'yı konuk edecek. Montella yönetimindeki milliler, Galler beraberliğinin ardından galibiyet arıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Türkiye İzlanda Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

İtalyan teknik adam Montella yönetiminde Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki performansıyla dikkat çeken milliler, Uluslar Ligi’ne istediği gibi başlayamadı. Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Ay-yıldızlılar, Galler deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. A Milli Futbol Takımı, gruptaki ikinci mücadelesinde İzmir’de İzlanda’yı konuk ediyor. Ay-yıldızlılar, İzlanda karşısında ev sahibi avantajını kullanarak grupta ilk üç puanına almak istiyor. Galler mücadelesinde kart gören Barış Alper Yılmaz bu mücadelede cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Cezası sebebiyle forma giyemeyen Merih Demiral, Montella’nın şans vermesi durumunda sahada olabilecek. Galler maçında zaman zaman etkisiz görünen milli takım kadrosunda Montella’nın değişiklik yapması bekleniyor. Kenan Yıldız, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan ise kart cezası sınırında olan oyuncular olacak.

Türkiye İzlanda Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? 

Uluslar B Ligi 4. Grup’ta yer alan Ay-yıldızlıların rakipleri arasında Galler, İzlanda ve Karadağ yer alıyor. Milliler, Galler deplasmanının ardından ikinci mücadelesinde İzlanda karşısında galibiyet arayacak. Türkiye - İzlanda mücadelesi İzmir’in ev sahipliğinde Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanırken mücadele 9 Eylül Pazartesi günü saat 21.45’te başlayacak. Arnavut hakem Enea Jorgji yönetecek. Pazartesi günü oynayacağı İzlanda karşılaşması TV8 ekranlarından anlık olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11

Vincenzo Montella'nın takımını sahaya Mert Günok-Zeki-Çağlar-Abdülkerim-Mert Müldür-Kaan-İsmail-Arda-Hakan-Kerem ve Kenan ilk 11'iyle çıkması bekleniyor. Montella yönetimindeki Milliler, Uluslar Ligi’nde puan sıralaması ilk basamakta tamamlamak istiyor. İzlanda mücadelesinin ardından Ay-yıldızlılar grupta 4 maç daha oynayacak.

Millilerin maç programı şu şekilde;

  • 11 Ekim / 21:45 - Türkiye - Karadağ
  • 14 Ekim / 21:45 - İzlanda - Türkiye
  • 16 Kasım / 20:00 - Türkiye - Galler
  • 19 Kasım / 22.45 - Karadağ - Türkiye

İzmir'de Tarihi Maç

İzmir, Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak Türkiye-İzlanda karşılaşmasıyla 37. kez A Milli Futbol Takımı'nın maçına ev sahipliği yapacak. İzlanda ile ilk karşılaşmasını 24 Eylül 1980'de yine İzmir'de oynayan Türkiye, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde İzlanda'yı ağırlayacak. 

A Milli Futbol Takımı, geride kalan 632 maçta 4 kez 9 Eylül'de müsabakaya çıktı. Bunlardan ikisini 1981 ve 2014'te İzlanda ile yapan Türkiye, rakibiyle 3. kez aynı tarihte karşılaşacak. İzlanda ile bu tarihlerde oynadığı 2 maçı da kaybeden A Milli Futbol Takımı, 2003'te İrlanda Cumhuriyeti ve 2009'da Bosna Hersek'le oynadığı karşılaşmalarda sahadan beraberlikle ayrıldı. Geride kalan 272 müsabakada İstanbul'da 145, İzmir'de 36, Ankara'da 29 maça çıkan ay-yıldızlılar, Antalya'da 15, Bursa'da 9, Konya'da 8, Adana, Eskişehir ve Trabzon'da 5'er, Kayseri'de 3, Denizli, Gaziantep ve Samsun'da 2'şer, Diyarbakır, Kocaeli, Manisa, Mersin, Rize ile Sivas'ta ise birer müsabaka oynadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Yenişehir'de Çocuklar İçin Eğlenceli Etkinlikler Düzenleniyor

Mersin Yenişehir'de Çocuklar İçin Eğlenceli Etkinlikler Düzenleniyor