Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Türkiye Galler Maçı Hangi kanalda? Saat kaçta? Muhtemel 11 ler

Türkiye Galler Maçı Hangi kanalda? Saat kaçta? Muhtemel 11 ler

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda liderlik mücadelesi veriyor. Bugün oynanacak olan Galler - Türkiye maçı, grup liderliği için kritik bir öneme sahip. İşte maçın detayları ve muhtemel 11.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye Galler Maçı Hangi kanalda? Saat kaçta? Muhtemel 11 ler
KAYNAK: Haber Merkezi

Galler - Türkiye maçı EURO 2024 Elemeleri'nde kritik mücadele

Saat kaçta? Hangi kanalda?

Galler ile Türkiye arasındaki kritik mücadele bugün Cardiff City Stadı'nda TSİ 22.45'te başlayacak. Maç, Türkiye'de TRT 1 kanalından naklen yayımlanacak. Hakemlik görevini ise Matej Jug üstlenecek.

milli takım2

A Milli takım muhtemel 11

A Milli Futbol Takımı'nda kadrodan çıkarılan Emre Akbaba'nın forma giyemeyeceği maçta, muhtemel 11 şu şekilde olacak: Uğurcan; Zeki, Samet, Abdülkerim, Ferdi, İsmail, Salih; İrfan Can, Yusuf, Kerem ve Kenan.

Son maçlar öncesinde Türkiye 16 puanla lider durumda bulunurken, Hırvatistan 13 puanla ikinci sırada, Galler ise 11 puanla 3. sırada yer alıyor. Milli Takım, alacağı puan ya da puanlarla liderliği garantileme şansına sahip.

milli takım3

Aday kadrosu

A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor: Altay Bayındır, Ertaç Özbir, Mert Günok, Uğurcan Çakır, Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakçı, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Ozan Kabak, Samet Akaydın, Eren Elmalı, Rıdvan Yılmaz, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Abdülkadir Ömür, İrfan Can Kahveci, Yusuf Sarı, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Kenan Yıldız, Bertuğ Yıldırım, Yusuf Yazıcı.

Bu mücadele, EURO 2024'e katılım hakkı için kritik bir adım olacak. Türkiye'nin liderlik koltuğunu koruması halinde, Almanya'da düzenlenecek turnuvaya katılımını garantileyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bingöl'de 6 kilo uy*şturucu yakalandı

Bingöl'de 6 kilo uy*şturucu yakalandı