Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor TFF Yönetimi, Anıtkabir'de Atatürk'ü Ziyaret Etti!

TFF Yönetimi, Anıtkabir'de Atatürk'ü Ziyaret Etti!

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu, 19 Eylül Gaziler Günü'nde Anıtkabir'i Ziyaret Etti

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TFF Yönetimi, Anıtkabir'de Atatürk'ü Ziyaret Etti!
KAYNAK: İHA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabir'de ziyaret ederek saygı duruşunda bulundu. 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle gerçekleşen bu anlamlı ziyaret, futbol camiasının Atatürk'e ve gazilere olan minnetini bir kez daha gözler önüne serdi.

TFF Heyeti, Anıtkabir’de

Anıtkabir'de gerçekleştirilen törende TFF yönetiminden pek çok isim yer aldı. Heyette, TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, 2. Başkan Vekili Fuat Göktaş, Sponsorluk ve Pazarlamadan Sorumlu TFF Başkan Vekili Lale Cander, Dış İlişkiler ve Sağlık İşlerinden Sorumlu TFF Başkan Vekili Zehra Neşe Kavak, FIFA ve UEFA İlişkilerinden Sorumlu TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, altyapı projelerinden sorumlu üyeler ile diğer yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakan heyet, saygı duruşunun ardından Atatürk’ün manevi huzurunda minnetle anıldılar.

TFF Başkanı’nın Anıtkabir Defteri'ne Yazdığı Mesaj

Başkan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı mesajda, Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesinde Atatürk’ün ilham veren liderliğine vurgu yaparak, Türk futbolunun çağdaş uygarlık seviyesine ulaşması için çaba gösterdiklerini belirtti. Hacıosmanoğlu, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Aziz Atatürk, bağımsızlık mücadelesini bu millete ilham veren, çağdaş bir Türkiye'yi bizlere miras bırakan zatıalinizi, silah arkadaşlarınızı, vatanımız için toprağa düşen şehitlerimizi ve gazilerimizi bugün saygı ve minnetle anıyoruz. Gösterdiğin hedefler doğrultusunda, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak ve ülkemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz."

Genç Sporculara Vurgu

Hacıosmanoğlu, Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” ilkesini hatırlatarak, TFF'nin bu doğrultuda sadece sportif başarıya değil, aynı zamanda ahlaklı sporcular yetiştirmeye odaklandığını vurguladı. Özellikle futbol alanında gençlerin önünü açarak Türk milletinin gücünü dünyada bir kez daha kanıtlamayı amaçladıklarını belirten Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun şanlı tarihine yaraşır başarılar kazanma arzusunu dile getirdi.

Gaziler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

Ziyaret, 19 Eylül Gaziler Günü’nün anlam ve önemine uygun olarak gerçekleşti. TFF heyeti, Atatürk ve silah arkadaşlarının yanı sıra, vatanı için fedakarlık yapan şehit ve gazilere olan minnetlerini de bir kez daha ifade ettiler. Anıtkabir'deki törenin ardından TFF heyeti, Türk futbolunu ileri taşımak adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Antalya'da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı