Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor Kayserispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Trabzonspor Kayserispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Sezona iyi başlamayan Trabzonspor, evinde Kayserispor ile karşılaşıyor. Bordo-mavililer, üç maçta üç beraberlikle puan kayıplarına son vermek istiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Trabzonspor Kayserispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Trabzonspor, sezona beklentilerin gerisinde kalarak başladı. Oynadığı üç maçtan da beraberlikle ayrılan Karadeniz temsilcisi, puan sıralamasında gerilerde kaldı. Özellikle Şenol Güneş yönetimindeki takım, rakiplerine karşı hücumda etkisiz kalırken, defans anlamında da gol yememeyi başardı. Bordo-mavililer, bu süreçte yalnızca bir gol atarken, kalesinde de sadece bir gol gördü.

Trabzonspor Kayserispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Uğurcan Çakır Performansıyla Öne Çıkıyor

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, gösterdiği üstün performansla takımını ayakta tutan isimlerden biri oldu. Kaleye gelen 18 isabetli şutun 17’sini kurtarmayı başaran Uğurcan, takımının defans hattındaki zaaflarını telafi etmeyi başardı. Kalecinin performansı, taraftarların büyük takdirini kazanırken, Trabzonspor'un sahada güçlü durmasına da katkı sağladı.

Trabzonspor Kayserispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Cezalı Oyuncular Kadroda Yok

Trabzonspor'da Visca cezası sebebiyle kadroda yer almazken, statü gereği Simon Banza, Serdar ve Muhammed Cham da forma giyemeyecek. Bu oyuncuların eksikliği, bordo-mavililerin hücum hattında sıkıntı yaratabilir.

Kayserispor’un Hedefi Trabzon’da Puan

Kayserispor, üç maçta galibiyet alamasa da son maçta Eyüpspor karşısında gösterdiği dirençle dikkat çekti. 2-0 geriye düştüğü maçı 2-2'lik beraberlikle tamamlayan Kayseri temsilcisi, moralini yüksek tutarak Trabzon deplasmanına çıkacak. Özellikle son iki Trabzon deplasmanında galip gelen Kayserispor, bu başarıyı sürdürmek istiyor.

Geçen sezon Trabzonspor deplasmanında 1-0 kazanan Kayserispor, 2022-2023 sezonunda ise Karadeniz ekibini 4-3 mağlup etmişti. Kayseri ekibi, son iki deplasmanda aldığı galibiyetlerle dikkat çekerken, bu sezon da Trabzon’dan puanla dönmek istiyor.

Maçın Öne Çıkan Detayları

  • Trabzonspor, Kayserispor ile oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini kaybetti. Aynı sayıda mağlubiyeti daha önceki 23 karşılaşmada almıştı.
  • Kayserispor, Trabzon deplasmanında son iki maçta puan kaybetmedi ve üst üste 3. galibiyeti alarak lig tarihinde dördüncü takım olma hedefinde.
  • Süper Lig’deki son yedi maçında galibiyet alamayan Kayserispor, son iki karşılaşmasından beraberlikle ayrıldı.
  • Şenol Güneş, Kayserispor’a rakip olduğu 18 Süper Lig maçında sadece bir yenilgi aldı. Bu mağlubiyet, Mart 2010’da Trabzonspor’un başındayken gerçekleşti.

Trabzonspor Kayserispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Bu kritik mücadele, Papara Park'ta 19 Eylül akşamı saat 20.00'de oynanacak. Maçın hakemi Mehmet Türkmen olacak. Karşılaşmayı futbolseverler beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı izlenebilecek.

Trabzonspor Kayserispor Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Savic, Denswil, Eren, Okay, Bardhi, Mendy, Cihan, Orsic, Draguş

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Jeanvier, Arif, Carole, Bourabia, Boa Morte, Cardoso, Kartal, Ramazan, Nazon

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BES'te yeni dönem başladı! EGM üzerinden ulaşılabilecek

BES'te yeni dönem başladı! EGM üzerinden ulaşılabilecek