Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor PFDK'dan Trabzonspor'lu Edin Visça'ya 2 Maç Men Cezası

PFDK'dan Trabzonspor'lu Edin Visça'ya 2 Maç Men Cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'lu Edin Visça'ya, Beşiktaş karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sebebiyle 2 maç men cezası verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
PFDK'dan Trabzonspor'lu Edin Visça'ya 2 Maç Men Cezası
KAYNAK: Haber Merkezi

Trabzonspor'un önemli oyuncularından Edin Visça, 15 Eylül 2024'te Beşiktaş ile oynanan maçta kırmızı kart görmesi üzerine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maç men cezası aldı. Bu karar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

Gaziantep FK'ya ceza yağmuru

14 Eylül 2024'te oynanan Sivasspor-Gaziantep FK maçında Gaziantep FK taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle kulüp ihtar cezası aldı. Ayrıca, misafir tribünde yer alan bazı taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesine ve bir sonraki deplasman maçına girişlerinin engellenmesine karar verildi.

Bunun yanı sıra, Gaziantep FK'ya takım olarak sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 40 bin 500 TL para cezası verildi.

PFDK'dan Trabzonspor'lu Edin Visça'ya 2 Maç Men Cezası

Galatasaray ve Samsunspor'a taraftar cezası

Galatasaray'ın 14 Eylül'de oynanan Çaykur Rizespor maçında taraftarlarının kötü tezahüratları nedeniyle kuzey ve güney tribünlerdeki seyircilerin elektronik biletleri bloke edildi. Aynı şekilde, Samsunspor'un Konyaspor ile oynadığı maçta benzer sebeplerle ceza alan taraftar grupları oldu. Samsunspor taraftarlarının güney üst tribününde yer alan bazı bölümlerinde kartlar bloke edilerek, bir sonraki ev sahibi oldukları maçlara girişleri engellendi.

Bodrum FK ve Başakşehir oyuncularına men cezaları

Bodrum FK sporcusu Alfredo Kulembe Ribeiro, rakip takım oyuncusuna yaptığı sert müdahale nedeniyle 2 resmi maçtan men cezası aldı. Aynı maçta, RAMS Başakşehir oyuncusu Dimitrios Pelkas da rakibine yaptığı ciddi faul nedeniyle 2 maç men cezasına çarptırıldı.

Fenerbahçe'ye ağır para cezası

Fenerbahçe'nin 15 Eylül 2024'te Kasımpaşa ile oynadığı maçta taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratları sebebiyle kulüp toplamda 990 bin TL para cezası aldı. Ayrıca, deplasman tribününde yer alan taraftarlarının kartları bloke edilerek, bir sonraki deplasman maçına girişleri engellendi.

Diğer cezalar

16 Eylül'de oynanan Antalyaspor - Adana Demirspor karşılaşmasında her iki takım yöneticilerine de akredite edilmedikleri alanlarda bulundukları için ihtar cezası verildi. Ayrıca, Adana Demirspor teknik sorumlusunun flaş röportaja ve basın toplantısına katılmaması nedeniyle kulübe toplamda 300 bin TL para cezası kesildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar siyasi yasak kararını eleştirdi

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar siyasi yasak kararını eleştirdi