Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Tuncay Şanlı'dan Milli Takım yorumu

Tuncay Şanlı'dan Milli Takım yorumu

Sakaryaspor'un Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, 12 haftanın ardından ligdeki performanslarını değerlendirerek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Ayrıca, A Milli Futbol Takımı'nın başına getirilen Vincenzo Montella'nın etkili bir başlangıç yaptığını ve istedikleri türden bir milli takım oluşturduğunu ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tuncay Şanlı'dan Milli Takım yorumu
KAYNAK: İHA

Tuncay Şanlı, Sakaryaspor'un ligdeki durumunu değerlendirirken, “Maçın bir değerlendirmesini yapabilirsiniz ama sahaya çıktığınızda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bizim hedefimiz maç maç gitmek. Oyuncu grubumuzun fiziksel olarak zaten iyi yerde olduğunu biliyoruz. Oyunsal olarak farklı planlarımızın olduğu ama en önemlisi coşkusu ve mücadele gücü yüksek olan oyuncu grubuyla sahada olmak istiyoruz. Çorum maçından sonra ‘Maçı kaybettik ama çok şey kazandık’ demiştik ve ondan sonra da bir ivme yakaladık. Pazar günü de çok özel bir maç oynadık. Orada da oyunun belirli bölümlerinde, hava şartlarına rağmen istediğimiz oyun çıkmıştı. Şimdi önümüzde zorlu bir Erzurum maçı var, kendi sahamızda oynuyoruz. Yine oyun anlayışımız aynı şekilde olacak. Hem baskı uygulayan hem topa sahip olan hem de sahada mücadele eden, coşkusu olan, taraftarı ile beraber o baskıyı hissettiren bir takım olacak sahada. Genel anlamda oyuncu grubumuzdan memnunuz. Tamamen odak noktamız cuma günü oynayacağımız Erzurumspor maçı” şeklinde konuştu.

AW081981_06

Hem coşkulu hem de kaybetmeyi istemeyen bir takım

A Milli Futbol Takımı'nın başına geçen Vincenzo Montella'nın performansına da değinen Şanlı, “Çok kısa sürede hem oyunsal olarak hem de disiplin olarak sahada istediğimiz bir milli takım vardı. İzlerken keyif veren, bireysel olarak yetenekli oyuncu grubuna zaten sahibiz ama Montella’nın gelir gelmez dokunuş yapması, onu ve ekibini tebrik etmek gerekir. İstediğimiz milli takım buydu; hem coşkulu oynayan hem de kaybetmek istemeyen” ifadelerini kullandı.

AW081981_03

Elimizden gelenin en iyisini yapmakta hazırız 

Tuncay Şanlı, yeşil-siyahlıların 13. haftada sahasında Erzurumspor’u ağırlayacakları maça odaklandıklarını ve takım olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da kaçak kumar oynayanlara baskın

Antalya’da kaçak kumar oynayanlara baskın