Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Sakaryaspor'da Şok İstifa! Gökhan İn Kulüp Başkanlığından İstifa Etti

Sakaryaspor'da Şok İstifa! Gökhan İn Kulüp Başkanlığından İstifa Etti

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn, iki ay süren başkanlık görevinden istifa etti. İn, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, görev sürecinde yaşanan gelişmelerin, kulüp için yararlı olmayacağını belirtti ve Sakaryaspor’un en iyi şekilde temsil edilmesi için bu kararı aldığını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sakaryaspor'da Şok İstifa! Gökhan İn Kulüp Başkanlığından İstifa Etti
KAYNAK: İHA

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn, iki ay süren başkanlık görevinden ayrıldığını duyurdu. 22 Haziran’da yapılan Olağanüstü Kongre’de kulüp başkanlığına seçilen İn, kısa bir sürede önemli adımlar atmıştı. Ancak, görev süresinde yaşanan olaylar ve gelişmeler, İn'in bu kararı almasına neden oldu.

Başkanvekili Semih İlkis’in İstifası Ardından Yeni Bir Gelişme

Sakaryaspor’daki değişim, Başkanvekili Semih İlkis'in istifasıyla başlamıştı. Bu gelişmenin ardından, Yonathan Del Valle ve Cebrail Karayel gibi futbolcular da takıma veda etti. Gökhan İn’in istifası, kulüp içindeki değişim rüzgarlarını hızlandırdı ve yönetimsel bir boşluk yarattı.

Sakaryaspor'da Şok İstifa! Gökhan İn Kulüp Başkanlığından İstifa Etti

Gökhan İn’in Açıklamaları

Gökhan İn, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Sakaryaspor’un sahipsiz kalmaması için aday olduğunu, ancak son gelişmelerin bu durumu zorlaştırdığını ifade etti. İn, "Sakaryaspor’un kayyuma kalmaması ve bir Sakaryalı olarak vicdani sorumluluğumu yerine getirmek için Sakaryaspor Kulüp Başkanlığına adaylığımı açıkladım. 22 Haziran tarihinde yapılan olağan kongrede kulüp başkanlığına seçildim. Çok iyi niyetle çıktığımız bu yolda gerekli acil transferleri yapmış, önceki dönem futbolcu borçlarını sebebi ile gelen transfer yasağını kaldırmış, sezona hazırlık kampını gerçekleştirmiş ve 3 maçı da yenilmeden tamamlamış bir futbol A takımı oluşturduk" dedi.

Yaşanan Olaylar ve Yönetim Üzerindeki Etkiler

İn, yaşanan olayların ve gelişmelerin kendisi ve yönetim kurulu üyelerini derinden etkilediğini belirtti. "Geride bıraktığımız süreçte yaşananlar, tanık olduğumuz olaylar ve bu olaylar sonrasındaki gelişmeler şahsım başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı derinden etkiledi" diyen İn, bu durumun Sakaryaspor’un menfaatlerine hizmet etmediğini düşündüğünü belirtti.

Sakaryaspor’un Geleceği İçin Yeni Bir Dönem

İn’in istifasıyla birlikte, Sakaryaspor Kulüp Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurulu’na gitmesi bekleniyor. İn, görevden ayrılma kararını, Sakaryaspor’un marka değerinin zarar görmemesi ve kulüp yönetiminin en iyi şekilde devam etmesi için aldığını vurguladı. "Sakaryaspor’umuzun marka değerinin zarar görmemesi ve Sakaryspor Kulüp Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu’a gitmesini sağlamak gayesiyle büyük bir heyecanla başlamış olduğum büyük bir zevk ve aşkla yürüttüğüm Sakaryaspor Kulüp Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşandı

Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşandı