Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Trabzonspor Roman Yaremchuk Transferinde Sona Yaklaştı

Trabzonspor Roman Yaremchuk Transferinde Sona Yaklaştı

Trabzonspor, Roman Yaremchuk'un transferi için Club Brugge ile 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı, fakat oyuncu ile henüz el sıkışmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor Roman Yaremchuk Transferinde Sona Yaklaştı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Trabzonspor, yaz transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaparak forvet transferi için de yoğun çaba sarf ediyor. Karadeniz ekibinin bir süredir gündeminde olan Roman Yaremchuk ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Anlaşma sağlandı

Ünlü gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre Trabzonspor, Roman Yaremchuk'un transferi için Club Brugge ile anlaşma sağladı. Haberde, Bordo-Mavililerin Belçika ekibiyle 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştığı belirtildi.

Roman Yaremchuk

Yaremchuk ile görüşmeler devam ediyor

Trabzonspor'un, Club Brugge ile anlaşmasına rağmen henüz Yaremchuk ile kesin bir anlaşmaya varamadığı aktarıldı. Karadeniz ekibi, oyuncuyu ikna edebilirse 28 yaşındaki Yaremchuk ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Fenerbahçe de peşinde

Öte yandan, Ukraynalı forvetin Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu kaydedildi. Geçtiğimiz sezonu Valencia'da kiralık olarak geçiren oyuncunun Club Brugge ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sibel Kekilli kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Sibel Kekilli kimdir? Kaç yaşında ve nereli?