Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Süper Lig'de Bir Takıma Transfer Cezası Geldi! İşte O Takım!

Süper Lig'de Bir Takıma Transfer Cezası Geldi! İşte O Takım!

Samsunspor'a FIFA'dan gelen transfer yasağı onaylandı! İşte kulübün geleceğini belirleyecek kritik kararın detayları...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süper Lig'de Bir Takıma Transfer Cezası Geldi! İşte O Takım!

Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor, FIFA tarafından verilen transfer yasağı cezasının Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından onaylandığını duyurdu. Kulüp, bu kararın ardından önümüzdeki ara transfer ve yaz transfer sezonlarında toplamda iki dönem boyunca transfer yapamayacak.

Samsunspor

Temmuz ayında FIFA tarafından iletilen transfer yasağı kararına karşı CAS'a başvuruda bulunan Samsunspor, eski futbolcusu Arvudas Novikovas'ın da desteğiyle mahkemeye çıkmıştı. Ancak, CAS'ın verdiği kararla birlikte FIFA'nın transfer yasağı cezası onaylanmış oldu.

Samsunspor'dan yapılan açıklamada, "CAS'ın beklenmedik şekilde FIFA'nın kararını onaylamasıyla, kulübümüz önümüzdeki 'kış ve yaz' transfer dönemlerinde transfer yapma hakkını kaybetti. Alınan bu karar, kulüp yönetimi ve taraftarlar arasında büyük hayal kırıklığı yaratmıştır," denildi.

Samsunspor Ceza

Öte yandan, davalı eski futbolcu Arvudas Novikovas'ın mahkeme sürecinde Samsunspor'un yanında yer aldığı ve açıklamalarını desteklediği belirtilirken, kulüp yetkilileri konuyla ilgili gelecekte atılacak adımları değerlendireceklerini ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'ya Yeni Sit Alanları Eklendi!

Antalya'ya Yeni Sit Alanları Eklendi!