Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Samsunspor'un son lig maçın bir ilk yaşandı

Samsunspor'un son lig maçın bir ilk yaşandı

Samsunspor, 11 yıllık deplasman hasretini Adana Demirspor deplasmanında bitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsunspor'un son lig maçın bir ilk yaşandı
KAYNAK: İHA

Süper Lig'in 14. haftasında Adana Demirspor'u 2-1 mağlup eden Samsunspor, 11 yıllık deplasman galibiyeti hasretini sonlandırdı.Samsunspor, daha önce oynadığı 7 deplasman maçında 6 mağlubiyet, 1 beraberlik almıştı. Bu sezon evinde hiç yenilgi almayan Adana Demirspor karşısında da kötü gidişata son veren Samsunspor, bu galibiyetle 15 puana yükselerek 10. sıraya çıktı.

Samsunspor'un son lig maçın bir ilk yaşandı

Bu galibiyet, Samsunspor için birçok ilki de beraberinde getirdi. İlk kez bu sezon deplasmanda galip gelen Samsunspor, aynı zamanda bu sezon ilk kez 2 gol atmayı başardı. Ayrıca, bu galibiyetle beraber Samsunspor, bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanmış oldu.

Samsunspor'un son lig maçın bir ilk yaşandı

11 yıllık deplasman galibiyeti hasreti son buldu

Samsunspor, Süper Lig’deki 11 yıllık deplasman galibiyeti hasretine son verdi. Adana Demirspor’u deplasmanda 3-2 yenen kırmızı-beyazlılar, bu sezon Sivasspor, Kayserispor, Galatasaray, Antalyaspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü ve Pendikspor deplasmanlarından galibiyet alamadan ayrıldı.

A W090817 03

Samsunspor, Süper Lig’de son deplasman galibiyetini ise Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde 2011-2012 sezonunda 1 Nisan 2012’de Carlos Carvalhal’ın çalıştırdığı Beşiktaş’a karşı almıştı. Samsunspor, kümede kalma mücadelesi verdiği o sezonda Murat Yıldırım’ın attığı golle deplasmandan 1-0 galip ayrılmıştı.

Böylece Samsunspor’un ilk deplasman galibiyeti de 11 yıllık aranın ardından bu hafta Adana deplasmanında geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Deva Partisi adaylarını açıkladı

Deva Partisi adaylarını açıkladı