Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe ile Galatasaray 401'nci Derbide Karşılaşıyor

Fenerbahçe ile Galatasaray 401'nci Derbide Karşılaşıyor

Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, yarın saat 20:00’de Ülker Stadyumu’nda 401. kez karşı karşıya gelecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe ile Galatasaray 401'nci Derbide Karşılaşıyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, yarın saat 20.00'de Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bu derbi, ezeli rakiplerin 401. buluşması olacak. Fenerbahçe, tarihindeki bu rekabette 149 galibiyetle önde bulunurken, Galatasaray 128 kez sahadan galip ayrıldı.

Fenerbahçe ile Galatasaray 401'nci Derbide Karşılaşıyor

Sezonun İlk Derbisi

Ligde sarı-kırmızılılar, 5 galibiyetle 15 puan toplayarak liderlik koltuğunda yer alıyor. Sarı-lacivertliler ise 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puanla ikinci sırada bulunuyor.

401. Randevuya Doğru

Fenerbahçe ile Galatasaray, 17 Ocak 1909’dan bu yana 400 kez karşılaştı. Bu maçlarda Fenerbahçe 541 gol atarken, Galatasaray 497 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon iki takım, ligde üç defa karşılaştı; Fenerbahçe, RAMS Park'taki maçı 1-0 kazanırken, Kadıköy'deki derbi 0-0 sona erdi. Süper Kupa'daki karşılaşmada ise Galatasaray, hükmen 3-0 galip sayıldı.

135. Karşılaşma

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 134 kez karşı karşıya geldi. Lig mücadelelerinde sarı-lacivertlilerin 53 galibiyeti bulunurken, sarı-kırmızılılar 37 kez rakibini mağlup etmeyi başardı. 44 maç ise berabere sonuçlandı.

Son maçlarda Galatasaray Üstün

Son 10 karşılaşmada Galatasaray, Fenerbahçe'ye karşı üstünlük sağladı. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar 4 kez galip gelirken, sarı-lacivertliler 3 kez kazandı. 2 mücadele ise berabere sonuçlandı.

Maçın Hakemi Belli Oldu

Bu önemli derbiyi FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay üstlenecek. Maçın 4. hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Okul Servis Şoförlerine Trafik Güvenliği Eğitimi Verildi

Manavgat’ta Okul Servis Şoförlerine Trafik Güvenliği Eğitimi Verildi