Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Fenerbahçe Derbisinde Kayıpsız Devam Etmek İstiyor

Galatasaray Fenerbahçe Derbisinde Kayıpsız Devam Etmek İstiyor

Galatasaray, liderlik koltuğunda otururken Fenerbahçe'ye konuk olacak. 5 maçta 15 puan toplayan takım, deplasmanda 14 maçtır yenilmiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray Fenerbahçe Derbisinde Kayıpsız Devam Etmek İstiyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, ligdeki tüm maçlarını kazanarak 15 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Kadıköy’de de bu başarıyı sürdürmek isteyen Galatasaray, sezonu kayıpsız tamamlamak istiyor.

Galatasaray Fenerbahçe Derbisinde Kayıpsız Devam Etmek İstiyor

Ligdeki Performansıyla Öne Çıkıyor

Galatasaray, sezonun ilk maçında Hatayspor’u mağlup ederek başlarken, Konyaspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK karşısında da galip gelerek 5’te 5 yaptı. Bu süreçte 17 gol atıp, yalnızca 4 gol yedi. Ligin en golcü takımı konumunda bulunan Aslan, son üç maçta 13 gol atarak hücumda etkili bir performans sergiliyor.

Barış Alper Yılmaz Formda

Galatasaray’ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz, ligdeki 5 maçında 4 golle dikkat çekiyor. Bu gollerin tamamını son 4 haftada kaydeden 24 yaşındaki oyuncu, gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. Takımda Michy Batshuayi, Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı da önemli katkılarda bulunuyor.

Deplasmanda 14 Maçtır Yenilmiyor

Galatasaray, deplasmanda son mağlubiyetini geçen sezonun 12. haftasında Hatayspor’a karşı aldı. O tarihten bu yana 14 maçta 12 galibiyet, 2 beraberlik elde ederek kaybetmiyor. Son olarak Adana Demirspor karşısında 5-1’lik net bir zafer elde etti.

Icardi ve Sallai Durumu

Sakatlanan Mauro Icardi’nin son antrenmanlarda yer alması bekleniyor ve 21 kişilik maç kadrosunda bulunması muhtemel. Macar futbolcu Roland Sallai’nin de teknik direktör Okan Buruk’un tercihine bağlı olarak ilk kez forma giymesi bekleniyor. Ancak Hakim Ziyech, sakatlığı nedeniyle derbide oynayamayacak. Galatasaray, bu kritik mücadelede galip gelerek kayıpsız yoluna devam etmek istiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe ile Galatasaray 401'nci Derbide Karşılaşıyor

Fenerbahçe ile Galatasaray 401'nci Derbide Karşılaşıyor