Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Trendyol 1. Lig 2024-2025 sezonu açılışı teknik sorunlarla başladı! Canlı yayını telefonla yaptılar

Trendyol 1. Lig 2024-2025 sezonu açılışı teknik sorunlarla başladı! Canlı yayını telefonla yaptılar

Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Sakaryaspor ile Ankara Keçiörengücü arasında oynanan karşılaşmada yayıncı kuruluş kaynaklı teknik sorunlar yaşandı. Sakaryaspor, bu aksaklıkların takipçisi olacaklarını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Trendyol 1. Lig'in 2024-2025 sezonunun açılış maçı, Sakaryaspor ve Ankara Keçiörengücü arasında oynandı. Ancak, maçın ilk yarısında yaşanan yayıncı kuruluş kaynaklı teknik sorunlar, futbolseverleri hayal kırıklığına uğrattı. Maçı televizyonlarından izlemek isteyen taraftarlar, yayın kesintileri nedeniyle karşılaşmanın bir bölümünü takip edemedi.

Yayının ilk yarısı cep telefonuyla takip edildi

Yaşanan teknik sorunlar, maçın ilk yarısının yayınını neredeyse imkansız hale getirdi. Yayıncı kuruluş, yayını cep telefonundan yapmak zorunda kaldı ve bu durum, özellikle sosyal medyada geniş yankı buldu. Sakaryaspor taraftarları, yaşanan bu aksaklığa tepki göstererek, yayıncı kuruluşu eleştiren paylaşımlarda bulundular.

Sakaryaspor'dan taraftarlara açıklama

Sakaryaspor, yaşanan bu teknik sorunlar sonrasında resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Değerli Sakaryaspor taraftarları, 2024-2025 sezonundaki ilk maçımız olan Keçiörengücü karşılaşmasının ilk yarısında, yayıncı kuruluş kaynaklı teknik sorunlar nedeniyle yayın akışında bazı aksaklıklar yaşanmıştır. Bu durumdan dolayı maçın ilk yarısını takip etmek isteyen taraftarlarımızın yaşadığı mağduriyetten ötürü üzüntülerimizi bildiririz. Yayıncı kuruluştan aldığımız bilgilere göre, yaşanan teknik problemin kaynağı hızla tespit edilerek çözüme kavuşturulmaya çalışılmaktadır." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: "Amatörde Yabancı Futbolcu Oynaması Hakaret"

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: "Amatörde Yabancı Futbolcu Oynaması Hakaret"