Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'in 3. haftasında Rizespor'a konuk oluyor. Sarı-lacivertliler, Göztepe karşısında kaybettikleri 2 puanı bu zorlu deplasmanda telafi etmeyi planlıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Fenerbahçe, Süper Lig’in 3. haftasında Rizespor ile karşılaşacak. Bu maç, Fenerbahçe için büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertliler, ilk haftada Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederken, ikinci haftada Göztepe ile oynadığı maçta 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kalarak 2 puan kaybetmişti. Şimdi, bu puan kaybını Rize deplasmanında telafi etmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe Rizespor Karşısında Rekor Peşinde

Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı son 20 Süper Lig maçını kaybetmeyerek kulüp tarihinin en uzun serisini egale etme şansına sahip. Son olarak Eylül 2018’de Phillip Cocu yönetiminde Rize’de mağlup olan sarı-lacivertliler, bu sefer rekor peşinde olacak. Jose Mourinho’nun ekibinde sakat veya cezalı bir oyuncu bulunmuyor, bu da Fenerbahçe’nin tam kadro olarak sahaya çıkacağı anlamına geliyor.

Rizespor'un Formu ve Hedefleri

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’e iyi bir başlangıç yaptı. Açılış haftasında Rams Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, ikinci haftada Adana Demirspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Rizespor, ilk iki haftada en fazla rakip ceza sahasında topla buluşan ve şut çeken takım konumunda bulunuyor. Ancak, Fenerbahçe ile oynadığı son 9 lig maçının tamamından mağlubiyetle ayrıldılar. Çaykur Rizespor, bu olumsuz karneyi tersine çevirmek istiyor.

Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Karşılaşma, Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak ve Turgut Doman yönetecek. Doman’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Serkan Çimen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu olacak. Maç, Pazar günü saat 21:45’te başlayacak ve beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Öne Çıkan İstatistikler

  • Rizespor, Fenerbahçe ile oynadığı son dokuz Süper Lig maçının tamamından mağlup ayrıldı ve son dört karşılaşmada toplam 18 gol yedi. Karadeniz ekibi, en üst lig tarihinde hiçbir rakibine üst üste 10 kez mağlup olmadı.
  • Fenerbahçe, Rize deplasmanındaki son dört maçını kazandı ve bu deplasmandaki en uzun serisini yaşadı. Son yenilgisini Eylül 2018’de aldı.
  • Rizespor, bu sezon Süper Lig’in ilk iki haftasında rakip ceza sahasında en fazla topla buluşan ve şut çeken takım oldu.
  • Ali Sowe, bu sezon Süper Lig'de en fazla şut çeken oyuncu olmasına rağmen şutlarının sadece birini gole çevirebildi.
  • Edin Dzeko, bu sezon altı resmi maçta altı gol attı ve geçen sezonla birlikte son üç Süper Lig karşılaşmasında gol sevinci yaşadı.

Muhtemel 11'ler

Rizespor: Gökhan, Taha, Mosci, Aliqulov, Hojer, Papanikolau, Olawoyin, Varesanovic, Akintola, Zeqiri, Ali Sowe

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Tadic, İrfan Can, Maximin, En-Nesyri

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çerez grubuna zam: Fiyatlar uçtu!

Çerez grubuna zam: Fiyatlar uçtu!